Den allernemmeste måde at lave madpakker på, er at lave rester fra aftensmaden, der smager godt koldt!
Denne kartoffelsalat er super som frokost, og også som tilbehør til grillet kæd eller fisk.
Lav gerne en ekstra stor portion til aftensmad og pak resten i madpakken.
PS. du får 25 % på alle bøger i min lille shop ❤️i hele august. Brug kuponkoden: madpakker
Opskriften her passer til 2 personer.
Skyrcreme:
1 håndfuld babyspinat
½ fed hvidløg
1 spsk. mayonnaise
2 dl skyr
½ tsk dijonsennep
salt
300 g kogte kartofler
½ agurk
2 dl bælgede ærter
evt. ærteskud eller hakket purløg
Blend spinat, hvidløg og mayo i en foodprocessor. Blend lidt skyr med hvis nødvendigt. Vend resten af skyren i og smag til med sennep og salt.
Skær kartoflerne i mundrette stykker, flæk agurken, skrab kernerne ud med en teske og skær agurken i tern.
Vend kartofler, agurk og ærter med cremen og smag til med salt.
Top evt. med ærteskud eller med purløg og pak i madpakken.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Chris Tonnesen