Super nem hverdagsmad der tager 20-25 minutter at lave.
Se masser af super lækker hverdagsmad, hver aften, mandag – fredag i Go Appetit, TV2 klokken 17.20
Opskriften er til 2 personer.
2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
3 fed hvidløg
1 lille knold ingefær, ca. 40 g
½ broccoli (ca. 200 g)
1 rødløg
1 rød peberfrugt
75 g sukkerærter eller slikærter
150 g nudler
2 tsk. sukker
1 dl østerssauce
1 dl vand
1 håndfuld thaibasilikum
TOPPING
75 g rå cashewnødder
1 spsk. olie til stegning
2 spsk. sesamfrø
1 tsk. chiliflager
saft af ½ – 1 lime
Sæt vand over til nudler.
Skær kyllingebrysterne i strimler.
Skær hvidløgene i skiver og skræl ingefærren og skær den i strimler, eller hak den.
Del broccolien i mundrette buketter, skræl stokken, hvis nødvendigt.
Sæt wokken over med en smule olie og varm den godt op.
Skær rødløget i både.
Brun kyllingen i lidt olie i en stor, varm wok
Skær peberfrugten i strimler og snit evt. sukkerærterne eller lad dem være hele.
Kog nudlerne i et par minutter, eller til de er møre. Hæld vandet fra dem.
Tilsæt sukker, hvidløg og ingefær til kyllingen og lad det stege kort. Tilsæt derefter broccoli, østerssauce og vand og kog op i ca. 1-2 minutter.
Rist imens cashews i lidt olie på en lille, varm pande. Kom sesam, chili og lime på panden og stege kort.
Tilsæt løg, peberfrugt og sukkerærter til kyllingen og lad det hele koge i 1-3 minutter, alt efter hvor sprøde du vil have dine grøntsager. Smag til. Vend thaibasilikum i lige inden servering.
Servér straks den lynstegte kylling med nudler og et drys cashewknas.
Hej Louisa,
jeg så du brugte sådan et udstyr til at lave squash nudler, hvad hedder det og ved du hvor man kan købe det?
MVH Bettina
Jeg har købet den hos Raw And More. Elsker den!
Kh L