Chokolademuffins

Uhmmmm…….
Med både hvid og mørk chokolade. Så bliver man sgu glad. 

Spis dem gerne lune, så chokoladen er blød og dejlig. 

Opskriften giver 16-18 styk.


4½ dl mel
1 dl kakaopulver
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
200 g smør
3 dl sukker
2 æg
2 dl sødmælk
150 g hvid chokolade, hakket
100 g mørk chokolade, 70 %, hakket
100 g valnødder, groft hakkede
smør eller olie til formen.
Bland med, kakao, bagepulver og salt i en skål. Smelt smørret over svag varme, tag det af varmen og pisk sukker og æg luftigt. Rør smør og mælk i æggemassen og sigt til sidst melblandingen i. Vend det hele med hakket chokolade og valnødder.
Kom massen i smurte muffinforme og bag dem ved 180 grader i 17-20 minutter, til de er gennembagte. Servér gerne lune.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

0 tanker om "Chokolademuffins"

  1. Linda Lindved Jensen

    >De er hermed tilføjet fredagen's agenda 😀

    – og ja, man bliver GLAD bare af at se på billedet, glæææder mig til at smage! Tror vi går "all in" og smider en håndfuld mini-marshmallows på toppen, som de lige får et touch af S'mores. Yes Ma'm!!

    Svar
  2. Louisa Lorang

    >Altid fan af skum!!! Spis dem gerne lune, så chokoladen er blød og smækker 🙂

    delig weekend,

    Kh L

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *