Meatball-sandwiches

Jeg behøver ikke sige andet end OMG! (ja, jeg er 12 år!)

Meatball-sandwiches holder max! Nyd denne med lidt aubergine i, som snasker, mætter og gavner samvittigheden?

 

Opskriften giver fire, gode sandwiches

– nok til 2-4 personer

 

 

2 auberginer

1-2 tsk salt

olivenolie

Kødboller:

3-400 g hakket kalv & flæsk

2 spsk. revet løg

salt og peber

40 g revet parmesan

olivenolie

2-3 dl mosede tomater

salt og peber

Desuden:

1-2 gode flutes (eller 4 små)

olivenolie

rucola

revet parmesan

 

Skær auberginen i skiver og drys den med lidt salt. Lad den trække i 5-10 minutter og steg dem derefter gyldne i olivenolie.

Rør kødet med løg, salt, peber og parmesan. Form farsen til kødboller og steg dem gyldne og gennemstegte i olivenolie.

Hæld mosede tomater på kødbollerne og lad det simre. Smag til med salt og peber.

Servering:

Lun flutesene, hvis du vil spise med det samme. Skær en kile ud i toppen, og tryk brødet let sammen, så er er plads til auberginer og kødboller.

Fyld brødene med aubergine, kødboller og sovs og top med rucola og parmesan.

Servér straks.

 

Oprksift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *