Jeg behøver ikke sige andet end OMG! (ja, jeg er 12 år!)
Meatball-sandwiches holder max! Nyd denne med lidt aubergine i, som snasker, mætter og gavner samvittigheden?
Opskriften giver fire, gode sandwiches
– nok til 2-4 personer
2 auberginer
1-2 tsk salt
olivenolie
Kødboller:
3-400 g hakket kalv & flæsk
2 spsk. revet løg
salt og peber
40 g revet parmesan
olivenolie
2-3 dl mosede tomater
salt og peber
Desuden:
1-2 gode flutes (eller 4 små)
olivenolie
rucola
revet parmesan
Skær auberginen i skiver og drys den med lidt salt. Lad den trække i 5-10 minutter og steg dem derefter gyldne i olivenolie.
Rør kødet med løg, salt, peber og parmesan. Form farsen til kødboller og steg dem gyldne og gennemstegte i olivenolie.
Hæld mosede tomater på kødbollerne og lad det simre. Smag til med salt og peber.
Servering:
Lun flutesene, hvis du vil spise med det samme. Skær en kile ud i toppen, og tryk brødet let sammen, så er er plads til auberginer og kødboller.
Fyld brødene med aubergine, kødboller og sovs og top med rucola og parmesan.
Servér straks.
Oprksift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann