Man må helt sikkert ikke kalde noget for Verdens bedste cheeseburger – men måske er det det. Den er i hvertfald super god og snasket og lige til at lave derhjemme.
Dressingen er skøn at bruge ekstra af i burgeren. Og er du til ketchup, kan du også komme det i – men giv den lige en chance uden. Det kan altså noget!
Salte syltede agurker køber jeg hos min polske købmand! De er sååå gode, og perfekte til burger.
Ingredienser
Dressing:
2 dl mayonnaise
2 spsk ultra fint hakkede løg
10 dråber tabasco
2 spsk amerikansk gul sennep, French´s
1 spsk worshiresauce
salt og peber
Burger:
800 g hakket oksekød, 10-12 %
lidt olie til stegning
salt og peber
8 skiver cheddarost
Desuden:
4 gode burgerboller
1 salatløg, i tynde skiver
lidt snittet icebergsalat
3 tomater i skiver
Tilbehør:
Ketchup
Amerikansk gul sennep, French´s
Saltet agurk
4 burger
Dressing:
Rør en dressing af mayonnaise, løg, tabasco, sennep, worshiresauce og salt og peber.
Burger:
Del kødet i 8 og form det til kugler.
Varm 2 store pander op og kom olie på. Kom kødet på og tryk dem til flade bøffer. Steg dem i 1- 1 ½ minut på den ene side. Krydr med salt og peber og smør dem med lidt af dressingen. Vend dem og krydr dem med salt og peber igen og top dem med ost. Steg igen i 1-2 minutter. Læg dem sammen 2 og 2 med ost i midten.
Varm imens bollerne. Flæk dem og smør dem med resten af dressingen.
Fyld bollerne med løg, salat, bøf, tomat og servér straks med ketchup, sennep og gerne en saltet agurk.