Sådan gør du:
Rør cremefraiche, sennep, dild og citronsaft. Smag til med salt og peber. Vend rejer og stenbiderrogn i og smag til igen.
Servering:
Anret brød med salat, blomkål, citronsaft, skagensalat, dild og stenbiderrogn.
Skagensalat:
4 spsk cremefraiche
½-1 tsk dijonsennep
1 spsk fint hakket dild
1-2 tsk citronsaft
salt og) peber
300 g friskpillede rejer
50 g renset stenbiderrogn
Desuden:
4 skiver ristet brød, gerne rugbrød
4 salatblade, f.eks. krølsalat eller salathoved
¼ blomkål i tynde skiver
100 g renset stenbiderrogn
dild
citronbåde
Rør cremefraiche, sennep, dild og citronsaft. Smag til med salt og peber. Vend rejer og stenbiderrogn i og smag til igen.
Servering:
Anret brød med salat, blomkål, citronsaft, skagensalat, dild og stenbiderrogn.