Spaghetti aglio e olio

Spaghetti aglio e olio – pasta med hvidløg og olivenolie

Ingredienser

250 g spaghetti

4-5 fed hvidløg

½-1 dl olivenolie (vær ikke nærig)

1-2 tsk chiliflager

1 håndfuld bredbladet persille

150 g revet parmesan

salt og peber

mere parmesan

Hovedret til 2 personer - 15 minutter
Sådan laver du spaghetti aglio e olio:

Sæt vand over til spaghetti. Kog den i rigeligt kogende, saltet vand til den er al dente.

Skær hvidløg i tynde skiver.

Varm rigeligt olie op på en pande. Steg hvidløg i olien ved middel varme, til den er gylden. Kom chiliflager ved.

Afdryp pastaen, men gem lidt kogelage. Kom pastaen tilbage i gryden og hæld olie med hvidløg og chili på. Vend forsigtigt hakket persille og revet parmesan i. Smag til med salt og peber.

Servering:
Anret pasataen i store, dybe tallerkner og top gerne med ekstra parmesan.

Servér straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *