Jeg er vild med lyn hurtige hverdagsretter. Som denne one-pot pasta puttenesca, hvor ALT (yes ALT) bare skal smides i en gryde og så er der mad om 20 minutter.
Opskriften er fra min helt nye Flytte hjemmefra Kogebog, der er proppet med nemme opskrifter, mange så nemme, at de kan laves på under 15 minutter.
Find bogen her.
Og husk at læse med i mit gratis online magasin Lorang&Co, der også er proppet med opskrifter.
Ingredienser
2 fed hvidløg
lidt olivenolie
400 g hakkede tomater, fra dåse eller karton
3 dl vand
200 g cherrytomater
225 g spaghetti
150 g sorte oliven uden sten
3 spsk. kapers
Topping:
plukket oregano
revet parmesan
hovedret tl 2 - 20 minutter
Snit hvidløg i tynde skiver og sautér dem i en stor sautérpande eller gryde (du skal kunne lægge din spaghetti ned, hel eller knækket).
Kom tomater, vand, hele eller halverede cherrytomater, spaghetti, oliven og kapers i og lad retten koge under låg i 12-15 minutter. Tjek om der mangler vand undervejs.
Smag til med salt og peber og servér pastaretten i dybe tallerkner med plukket oregano og lidt revet parmesan.