one-pot pasta puttenasca

One-pot pasta puttanesca

Ingredienser

2 fed hvidløg

lidt olivenolie

400 g hakkede tomater, fra dåse eller karton

3 dl vand

200 g cherrytomater

225 g spaghetti

150 g sorte oliven uden sten

3 spsk. kapers

Topping:

plukket oregano

revet parmesan

 

 

hovedret tl 2 - 20 minutter

Snit hvidløg i tynde skiver og sautér dem i en stor sautérpande eller gryde (du skal kunne lægge din spaghetti ned, hel eller knækket).

Kom tomater, vand, hele eller halverede cherrytomater, spaghetti, oliven og kapers i og lad retten koge under låg i 12-15 minutter. Tjek om der mangler vand undervejs.

Smag til med salt og peber og servér pastaretten i dybe tallerkner med plukket oregano og lidt revet parmesan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *