Avocadosandwich med hvid-bønnecreme

Denne hvide bønnecreme er god som pålæg, spread eller dip.

Den mætter dejligt i en avocadosandwich som denne, og er super nem at lave. En simpel klapsammen med bønnecreme og agurk er også skønt!

Husk at den står på madpakker i hele august i Go morgen Danmark. Og at du også i hele august får 25 % rabat i i min lille shop ❤️ Brug kuponkoden: madpakker

 

Bønnecreme:

225 g kogte butterbeans (eller hvide bønner)

½ fed hvidløg

¼ dl olivenolie

2-3 spsk citronsaft

40 g revet parmesan

evt. 1-2 spsk. koldt vand

salt

Sandwich:

1 avocado

lidt limesaft

¼ agurk

1 håndfuld spirer

4 skiver godt, groft brød

 

Bønnecreme:

Blend bønnerne i en foodprocessor sammen med hvidløg, olivenolie, citronsaft, parmesan og evt. lidt koldt vand. Smag til med salt.

Sandwich:

Skær avocadoen i skiver og dryp den med lidt limesaft.

Skær agurken i skiver.

Smør brødet med bønnecreme. Fyld avocado, agurk og spirer i og pak sandwichene i madpakken.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Chris Tonnesen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *