Nemme cookies med massed af fyld. Bag altid hellere dine cookies lidt for lidt, end for meget.
Disse er ikke så store, så opskriften giver 25 styk. Du kan sagtens lave nogle store nogle, så bare øg bagetiden en smule
100 g blødt smør
1 dl sukker
1 dl muscovadosukker
1 æg
150 g mel, ca. 2 ½ dl
20 g kakao, ca. ½ dl
½ tsk. bagepulver
1 knsp. salt
50 g mørk chokolade, hakket
50 g hvid chokolade, hakket
50 g tørrede tranebær
50 g saltede peanuts
Pisk smør, sukker og muscovado sammen. Tilsæt æg. Bland mel, kakao, bagepulver og salt sammen og tilsæt det til massen. Vend hakket chokolade, tranebær og peanuts i til sidst.
Tril dejen til 25-30 kugler og læg dem på bagepapir på 2 bageplader. Tryk dem lidt flade. Bag småkagerne ved 180 grader, varmluft i 7-10 minutter.
Lad dem køle på en rist.
Servér kagerne lune eller ved stuetemperatur.
TIP: Du kan lave dejen og opbevarer den i køleskab. Tag den ud en times tid inden brug og bag friske, lune kager til dine gæster. Dejen kan holde sig i op til 3 dage.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
JA TAK som byder!
Ha en helt fantastisk jul og juleferie =)
I LIGE MÅDE SKØNNE M! Rigtig dejligt 2015 til dig <3