Jeg elsker kål. Her er der en ordentlig portion kål og masser af små kødboller på menuen. Om du vil have ris eller nudler til er op til dig. Jeg spiser det bare som det er.
Opskriften er til 2-3 personer
400 g hakket svinekød
2 spsk. fiskesauce
1 spsk. revet løg
1 æg
2 spsk. mel
lidt hakket koriander
lidt olie til stegning
3-4 spsk. sød chilisauce
1 spsk. sesamfrø
SALAT
1 dl limejuice
4 spsk. fiskesauce
2-3 spsk. sukker
2 tsk. fint hakket chili, eller efter smag
1/2 spidskål, fint snittet
1/2 blomkål
2 forårsløg, i tynde strimler
1 håndfuld koriander, groft hakket
Rør kødet med fiskesauce, løg, æg, mel og koriander. Form farsen til kødboller og steg dem i olie på en varm pande i 5-7 minutter, eller til de er gennemtilberedte. Vend dem med sød chilisauce og drys dem straks med sesamfrø.
Rør imens limesaft med fiskesauce, sukker og chili sammen. Vend spidskål, blomkål, forårsløg og koriander med dressingen, klem salaten en smule med hænderne og smag til.
Anret salat og kødboller og servér straks med limebåde til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Stine Christiansen /Skovdal.dk
Hej Louisa.
Dejligt at din blog er uden de frygtelig mange reklamer, som der var på et tidligere tidspunkt. Nu vil jeg igen følge med og lade mig inspirere. Tak for det 🙂
Super lækker, nem og hurtig opskrift! Blev serveret for gæster, der bare dumpede ind og salaten var det største hit!
Tak fordi du deler:-)
Hvor skønt! Tak fordi du spiser med 🙂
Kh L