Nemmere bliver det ikke! Wok, wok-amok. Og så er det sådan jeg bedst kan lide min and! Altså lynstegt……
Opskriften er til 2 personer
1 andebryst
lidt olie til stegning
1-2 tsk. sukker
250 g grønne bønner,
enderne nippede
1 løg i både
1 grøn peberfrugt
½ dl østerssauce
½ dl vand
sød basilikum (thaibasilikum)
TILBEHØR
kogte ris
Skær andebrystet i skiver, og steg dem i olie i en varm wok i 1 minut. Kom sukker på og derefter grønne bønner. Steg i 2-3 minutter, tilsæt løg og peberfrugt, og steg i yderligere 1 minut. Tilsæt østerssauce og vand, og lad det hele koge op. Tag wokken af varmen, tilsæt plukket basilikum, og servér straks med kogte ris.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann