Denne winter cowgirls salat er simpel og perfekt med den syrlige ranchdressing på.
Du kender sikkert ranchdressing. Og måske ikke for det gode.
Lidt ligesom Thousand Island – kan ranch være noget frygteligt noget! Men laver den den selv, er den fantastisk og helt utrolig god sammen med kål.
Mangler du endnu flere opskrifter, kan du læse gratis med i mit online magasin Lorang&Co. Eller følg mig hver uge i ALT for Damerne.
Ingredienser
Salat:
2 kyllingebryster
Olivenolie
Salt
100 g bacon
¼ spidskål
1/8 rødkål
1 stor håndfuld grønkål
Lidt salt
Dressing:
½ dl kærnemælk
1 spsk mayonnaise
2 tsk citronsaft
½ fed hvidløg, fint revet
5 dråber tabasco
salt og peber
1 spsk fint hakket purløg
Hovedret til 2 – ca. 20 minutter
Sådan gør du:
Steg kyllingebrysterne gyldne og gennemstegte i lidt olivenolie. Krydr dem med salt.
Steg baconen helt sprød.
Snit kålen fint og vend den med lidt salt.
Dressing:
Pisk kærnemælk og mayonnaise sammen med citronsaft, hvidløg, tabasco, salt og peber.
Vend hakket purløg i.
Servering:
Vend kålen med en smule ranch. Anret den i to store, dybe tallerkner eller skåle.
Top med revet kylling, knust bacon og servér straks med mere dressing til.
Det ser så lækkert ud! Tror du man ville kunne bruge neutral youghurt eller tykmælk istedet for kærnemælk? 🙂
Sagtens!
Lavede retten til aftensmad. Både min mand og jeg synes retten var lækker. Det bliver ikke sidste gang
Hilsen Sonja
Så dejligt at høre! kh Louisa