I denne weekend var jeg i Parma for at se en Parmaskinke produktion og spise bunkevis af skøn skinke.
Masser af opskrifter rammer bloggen på et tidspunkt. Her først et billede fra en skøn restaurant, hvor Stine Christiansen og jeg lige så chancen for at få et dejligt billede af den skønne skinke. Men selvfølgelig skulle den lige styles en smule…..
Og så var det en stor fornøjelse at se produktionen af de dejlige skinker!
Uhmmmmmm!
Foto: Stine Christiansen / Skovdal & Skovdal
Ej sådan en himmelsk skinke-tur gad jeg da også godt med på…. det ser så lækkert ud!!!!
Vi gør det bare igeeeeen!!! Uhmmmmm
Hej Louisa.
Jeg bliver da kun en hel del misundelig når jeg ser disse pragtfulde skinker,(bare man var der).
Hvor længe kan sådan en lufttørret skinke holde sig her i landet når man begynder at bruge af den.
Mvh. Kaj
Ja, her er det at jeg også kommer til kort. Der er ikke andet at gøre end at dufte og mærke og spise igennem.
Kh Louisa