Masser af inspiration til madpakken

I disse dage starter landets skoler igen, efter en dejlig, lang sommerferie.

Er du en af dem der skal starte, eller har du unger der skal i skole. Så mangler du måske også inspiration til madpakken? (eller er du en sulten voksen som jeg!)

Følg med her på siden, på Go’Morgen og på lorangmini.dk i august. Så forsøger jeg at komme med ideer til snacks, madder, wraps salater og meget andet – der er lige til at smide i madpakken!

 

Håber at du vil spise med!

 

/Louisa

Find mere inspiration i mine bøger om madpakker og snacks – eller på Go’ Madpakke

4 thoughts on “Masser af inspiration til madpakken

 1. Gerda Røe

  Ser gomorn tv hvor du foreslår bacon men det er bøvlet om morgenen.
  Brug microovn det går lynhurtigt. Med nymodens udstyr grisser det heller ikke.
  Desuden bliver det fedtfattigt.

  Svar
 2. Camilla Kirstine

  Kære Louisa!
  Jeg fik for mange år gennem både Go’Morgen Danmark samt diverse tv-programmer øjnene op for “dig”. Jeg synes simpelthen din “mad-filosofi” er så genial og fantastisk! Jeg ELSKER at du har et så naturligt forhold til maden, kost og ikke rives med af alverdens tendenser, kure og mad-religioner! Det skal være god mad, man skal vide hvad man spise, gode råvarer og GOD SMAG!
  Jeg følger interesseret med i dit Go’Madpakke projekt, da jeg på mandag starter studie (jeg har været sygemeldt i FIRE ÅR – siden jeg var 20 år) og NU er jeg igen parat til livet og skole. Det er skønt og endnu skønnere at jeg nu også får lækker inspiration til gode energirige og lækre madpakker!

  Jeg ejer ALLE dine kogebøger og bruger dem jævnligt! Til forskel fra størstedelen af de kogebøger man ellers finder er dine opskrifter både nyskabende, virkelig smagfulde OG til at gå til for almindelige mennesker – og det er som regel uden alle mulige sære ingredienser der ikke er til at få fat i inde i almindelige supermarkeder. Det er virkelig et plus!

  Nå, det blev noget af en smøre. Jeg ville egentlig blot give dig et stort skulderklap!
  Også ville jeg høre hvor de finde metal madkasser er fra som er på billedet (og som du også bruger i Go’Morgen DK) ?

  Keep on the good work! Jeg følger med – i tv, på bloggen og hvor det ellers sker 🙂 !

  De bedste hilsner
  Camilla Kirstine

  Svar
  1. Louisa Forfatter

   IH HVOR ER DET EN DEJLIG SMØRE! 1000 tak! Det er så pænt af dig at bruge tid på at skrive. TAK
   Jeg ved desværre ikke hvor madkasserne er fra, Vi har fået lavet folien på toppen, specielt til os 😉
   Du kan skrive til Go evt. på deres instagram eller facebook. Jeg kan også lige høre på tirsdag, hvor der igen er madpakker på programmet! Tak igen! Kh Louisa

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *