dhal indisk måltidskasse

Vind en indisk måltidskasse fra Aarstiderne

1000 TAK TAK TIL ALLE DER DELTOG – JEG HAR TRUKKET EN VINDER.

TILLYKKE TIL MARIANNE GULBÆK – DU HAR FÅET EN MAIL! 

 

Vind en indisk måltidskasse fra Aarstiderne.!!

 

Hver uge skriver jeg opskrifter til Aarstidernes kvikkasse. Her er mad til få eller mange, altid hurtigt og naturligvis altid øko og smækkert!

 

Lige nu har jeg også lavet en indisk inspireret måltidskasse, der indeholder alt det du skal bruge til en dejlig middag til 4 personer. (Undtagen øl :-))

 

Lav den selv eller invitér dine venner til at hjælpe til!

 

Bestil kassen her – eller fortæl mig hvilken indisk ret du bedst kan lide i kommentarfeltet herunder – og deltag i konkurrencen om en kasse – lige til døren.

 

Del gerne indlægget for god karma!

 

Jeg trækker en vinder fredag den 5. juni klokken 19.

 

DEN INDISKE KASSE BYDER PÅ

• Butter Chicken
• Dhal
• Krydrede ris
• Fladbrød
• Agurkeraita
• Raw chutney
• Mynte lassie

Den Indiske Kasse passer til 4 personer og har en værdi af 545 kroner og vinderen bliver kontaktet af Aarstiderne med henblik på leveringsaftale.

 

Foto: Aarstiderne

 

 

266 tanker om "Vind en indisk måltidskasse fra Aarstiderne"

  1. Caroline

    En af mine yndlingsretter er palak paneer, som er en spinatret med stykker af paneer-ost. En lægger vegetarisk ret! 🙂

    Svar
  2. Lise R

    Min favorit er lige netop Butter Chicken – uhm! Ikke helt nemt at finde en god indisk i DK så det er fedt at lave indisk mad selv 🙂

    Svar
  3. Hvadskalvibage/Mette

    Sidste efterår stiftede jeg for første gang bekendtskab med dhal – og nøj hvor jeg blev vild med det. At det samtidig er en ret som er nem at lave (den passer jo sig selv) og sund er kun et plus. Så den kom på menuen mange gange resten af efteråret og vinteren 🙂

    Svar
  4. Maja

    Jeg æææææælsker alle Indiens sammenkogte retter med youghurt i marinaden, det giver sådan en dejlig konsistens!
    Chicken tikka Masala er klart en af favoritterne hos mig!
    Jeg ville elske at vinde kassen, så jeg måske for en gangs skyld kan få lavet en ordentlig dahl, mine bliver altid enten for tørre eller for vandede. Øv!
    (selvom det altid glider ned med lække raita og naanbrød til :D)

    Svar
  5. Lotte Kjær Damsgaard

    Er meget begejstret for indisk dahl med røde linser og en frisk youghurt raita on the side (og koriander!) – MUMS!!!

    Svar
  6. Anne

    Svært at vælge da det indiske køkken byder på mange lækkerier. Men jeg vælger dog spinat med paneer ost.

    Svar
  7. Nadja Lund Jeppesen

    Jeg er ret vild med palak paneer! Har endnu ikke kastet mig ud i selv at lave en version af retten men det må jeg snart gøre.. 🙂
    Eller hvem ved måske en gang butter chicken og dahl. Begge retter står højt på listen over indiske favoritter!

    Svar
  8. Birte Hassel

    Jeg elsker indisk mad og laver det ofte helt fra bunden. Butterchicken kender de fleste og det smager da altid godt. Men også en ret, der hedder “Gosht aur Khumbi Korma” /Kødcurry med svampe er en af vores favoritter: Den består af okse eller lam med masser af varme krydderier som kardemomme, kanel, nelliker. koriander, spidskommen samt masser af hvidløg, ingefær løg og chili, Kormaen har base af yoghurt og fylde af champignon. Retten ledsages fantastisk af Blomkål med hele fennikelfrø og sennepsfrø – og så perfekt krydrede basmatiris. Uhhm. Det tror jeg, at vi skal have i aften!
    Det ville være skønt, hvis vi i Danmark kunne få adgang til økologiske friske curry-leaves og bukkehornsblade – og ikke kun de tørrede – Det kunne du måske undersøge om var muligt?

    Svar
  9. Leila

    Jeg elsker indisk særligt de vegetariske retter som dahl og samosas, men en god spicy curry-lam er nu også fantastisk.

    Svar
  10. Marian

    Indisk er min livret – lige efter Tex Mex!

    Fantastisk med sådan en indisk måltidskasse. Jeg ELSKER butter chicken og ville elske en smutvej til aftensmaden med den nye kasse fra Aarstiderne 🙂
    Fedt måltids-koncept!

    Svar
  11. Lise S.

    Elsker indisk! Yndlingsretten er en helt særlig ret, som jeg ikke kan huske navnet på, men som skal spises sammen med fætre og kusine på en traditionsrig London-tur og på en helt særlig indisk restaurant i Neal Street. Med det selskab og den restaurant kan det ikke gå galt.

    Svar
  12. Camilla Søholt

    Daal er helt klart en af mine farvorit indiske opskrifter, da den findes i et hav af variationer + er en perfekt ret for den “fattige” studerende.
    Hurra for krydderier og linser!

    Svar
  13. Mie

    Jeg har netop tikket min mor om at bestille den indiske kasse. Vi prøvede den italienske i sidste weekend, og den var så lækker! Generelt er jeg vild med alt, og mit højdepunkt er hver mandag, hvor der er lækre pakker, der skal pakkes ud 🙂
    Jeg har ingen favorit, for alt er så lækkert!

    Svar
  14. Berit Sommerfelt

    Jeg kan bedst lide hjemmelavet dhal, stærkt efterfulgt af myntelassie på 2.pladsen.

    Svar
  15. Julie

    Jeg ELSKER Butter Chicken. Og vigtigst af alt min 3,5 årige datter er lige så vild med det som jeg. Det ville være fantastisk at kunne forkæle hende med en weekend i juni, som ellers står i flytningens tegn 😉

    Svar
  16. Miriam Busch

    Der er ingen tvivl om at Butter Chicken er en fantastisk ret. ? jeg har prøvet at lave den flere gange, og det er så lækkert. ??

    Svar
  17. Trine

    Jeg er vild med de sammenkogte indiske retter, der indeholder mørt lammekød. Jeg kan ikke det indiske navn, men jeg har flere gange nydt spicy retter med lam og tilhørende lækre, lune naan brød med hvidløg, når jeg rejser i og omkring London.

    Svar
  18. Tina

    Jeg har faktisk ikke megen erfaring med indisk mad udover “Indisk risret” – men synes det ser enorm lækkert ud og har hørt det skulle være værd at kaste sig ud i 🙂

    Svar
  19. Laura

    Min favorit er klart butter chicken – men efter utallige skuffelser rundt omkring på de “danske” restauranter er jeg begyndt at gå mere efter tandoori eller vindaloo – og altid med naan brød til 🙂

    Svar
  20. Christina Holck Wils

    Elsker indisk mad, det er svært at vælge, hvad jeg bedst kan lide, men det er måske chicken masala. Men et godt Nahn brød er også dejligt og kan spises til mange ting

    Svar
  21. Malou Lassen

    Af de retter jeg faktisk laver hjemme, med indisk inspiration, er min yndlingsret garam masala krydret lammekød med mynteraita og gulerodssalat med frisk koriander, mynte og lime 🙂

    Svar
  22. Bente

    Jeg er vild med lige netop Butter Chicken – men vi får det normalt blot med ris til, dit tilbehør lyder så lækkert!!

    Svar
  23. Anne Ipsen

    Butter Chicken er helt klart min favorit. Det lækre ved retten er, at den kan laves på mange forskellige måder, men altid smager godt.

    Svar
  24. Jette Lykke

    Min absolut favorit indiske ret er Rogan Josh, både med kylling og med lam – det er en sanselig oplevelse af smags eksplosioner af de helt store! Jeg elsker den ret!

    Svar
  25. Tatiana lykke sparre

    Da jeg rejste i Indien for 5 år siden spiste jeg ret ofte en vegetarian kofta ret som smagte helt fantastisk! Det er desværre ikke lykkedes mig hverken at finde opskriften på den eller finde den på nogen menu kort…. Jeg leder stadig?

    Svar
  26. Pusser Janvit

    Jeg elsker aubergine. Den ret jeg tænker på at anbefale af de mange lækre indiske retter, er en hvor aubergineskiver dyppes i dej der er lavet af kikærtemel, chili og spids(?)kommenfrø og vist nok garam masala.

    Svar
  27. Anja Husted Rasmussen

    I vores familie elsker vi butter lamb, og vi bestiller helst indisk når vi skal have take away 🙂

    Svar
  28. Christel Irmov

    Butter Chicken er klart min favorit! Den bedste jeg nogensinde har smagt, var på en autentisk Indisk Restaurant i Singapore. Banana Leaf (fordi man ikke fik tallerkner, men bananblade). Der var kun indere omkring os og ingen bestik, så det var frem med nallerne og gule negle restaen af ferien:-)!
    Indisk mad kan bare noget helt specielt med alle deres varme krydderier, mit yndlings køkken!!
    Fantastisk ide i har fået med en Indisk Kasse!!

    Svar
  29. Trine Andersen

    Hej. Jeg er vild med ligepræcis Butter Chicken og min søn kan rigtig godt lide Lassi, så der er noget at lokke ham med ?

    Svar
  30. Helen Due

    De fleste indiske retter passer lige til mine smagsløg! Men lam i spinat og butter checken er på delt førsteplads
    Mvh Helen Due

    Svar
  31. Sophie Dittmer

    Fladbrødet! Gør altid alting godt! Selvom alle retter er super gode og lækre, gør fladbrødet det altid liiiiiidt lækre.. 😉

    Svar
  32. marianne gulbæk

    hvis jeg skal vælge én yndlingsret, må det bliver en klassisk indisk karryret med kylling eller lam. Ellers holder jeg også meget af korma. Samosa’er til forret og kheer til dessert – så er det fuldendt 🙂 I øvrigt lyder det som en vildt lækker indisk kasse, som du har sammensat – tror snart, at jeg må til at bestille kasser hos Årstiderne igen 🙂

    Svar
    1. Louisa Forfatter

      TILLYKKE MARIANNE! DU HAR VUNDET EN INDISK KASSE <3 Send mig dit navn, adresse, mail og telefonnummer på louisa@lorang.dk, så sender jeg det hele til Aarstiderne. Håber du kan lide den! Kh L

      Svar
  33. Charlotte Ernstved-Rasmussen

    Elsker indisk mad, men laver det desværre alt for sjældent. Ville blive sååååå glad for en Indisk kasse:-) Butter Chicken er min favorit…

    Svar
  34. Annette Lundholm

    Har aldrig lavet indisk mad.
    Faktisk mærkeligt, for vi elsker krydret mad.
    Vi faldt nok i den thailandske wok.
    Vil rigtigt gerne have chancen for at prøve kassen fra Årstiderne.

    Svar
  35. Camille

    Der er flere ting – alt fra et lækkert naan brød med hvidløg eller koriander til lige netop butter chicken!
    Så jeg krydser fingre for at få kassen! 😀

    Svar
  36. Sine BJerre

    Jeg bliver ALDRIG træt af dahl og hjemmebagt nahnbrød, men det indiske køkken byder på så mange fantastiske retter, så jeg har mange favoritter 🙂

    Svar
  37. Katrine

    Jeg er faktisk ikke ret kendt indenfor det indiske køkken, men vil meget gerne prøve kræfter med det.
    Så jeg vil super gerne vinde denne måltidskasse, så jeg kan prøve at få lavet lidt indisk mad i mit lille køkken : )

    Svar
  38. Tina H N

    Jeg er gerne til de smagfulde retter med grøn karry, og hvor den er gjort lidt mere mild ved at tilsætte den fyldige kokosmælk. Dem forsøger jeg altid at bestille, når jeg er på indisk restaurant. Navnet? Tja, jeg vil nok kalde den “Intense green curry dish which makes you sweat” 🙂

    Svar
  39. Leena

    Uhh Butter Chicken er klart min favorit, især med agurkeraita og mynte til! Så den vil jeg rigtig gerne lære at lave selv 😀

    Svar
  40. Maria Schmidt

    Min absolutte yndlingsret er palak paneer med chapati til – det spiste jeg meget af i Indien. Det er desværre svært at finde herhjemme..

    Svar
  41. Maria Grabe

    Jeg ELSKER Dahl, og helst vegetarudgaven ellers er det ikke rigtig indisk. Min ret så store familie på 7 i alt er også vilde med det

    Svar
  42. Line Jaedicke Bloch Nielsen

    For mig er det ekstra lækre ved indisk mad er der er så meget forskelligt på en thali
    Butterchicken, daal, chapati, pickles, pappadums, saag osv.

    Ellers er indbagte chapatis lækre! F.eks aloo chapati (indbagt kartofler med sennepsfrø i fladbrød)

    Svar
  43. Sabine Muller

    Min kærestes egen Spicy Sweet Potato Curry med hjemmelavet Naan brød! Himmelsk, bare himmelsk! 🙂

    Svar
  44. Charlotte

    Uhh…. Her i huset spises det ofte indisk-inspireret mad. Farvoritter må være Butterchicken.
    Kh Charlotte

    Svar
  45. Josefine

    Jeg er VILD med karry retter og så er Dhal blevet en af de retter der kræser ekstra meget for mine smagsløg 😀

    Svar
  46. Michelle Kristensen

    Uha! Altså, i Indien spiser man jo normal ikke bare 1 ret 🙂
    Så hvis jeg skal vælge et indisk måltid vil det være: tandoori chicken med ris, naan, raita og dahl 🙂

    Svar
  47. Christina Merete Madsen

    Jeg er fuldstændig pjattet med Butter Chicken og bestiller det gerne hos vores lokale indian – take – away. Men jeg ville nu gerne forsøge at lave det selv! Vi får ind imellem kasser fra Åstiderne – super godt koncept:)

    Svar
  48. Tenna Rhiger

    Dahl! Helt sikkert dahl. Med kikærter og linser og ingefær og chili…og store mængder garammasala… og nu bliver jeg vist nødt til at gå ud og sætte noget mad over 😉

    Svar
  49. Camilla

    min favorit er faktisk netop butter chicken! Jeg er dog også svært glad for chicken tikka masala!

    Svar
  50. Pernille

    De der løg kager…Lassi. ..Nan. papadum chutney. kartofler spinat kokosmælk. god curry 🙂

    Svar
  51. Lene H. Jensen

    Det må blive butterchicken, som er favoritten. Generelt har jeg faktisk fået øjnene op for det lækre indisk køkken, som jo egentlig er nemt nok at gå til, og så er hjemmelavede naanbrød bare en sikker vinder 😉 Det ville være super fedt at prøve alle opskrifterne 🙂

    Svar
  52. Janni Andersen

    Butter chicken er min absolutte favorit, og har aldrig prøvet at lave retten selv. Så måske skal det være nu 🙂

    Svar
  53. Pernille volsgaard

    Min ynglings indiske ret er lige præcis butterchicken, men har aldrig turde at give mig i kast med det. Denne kasse ville være en perfekt anledning til at komme igang med det indiske køkken;)

    Svar
  54. Katrine Svendsen

    Jeg er altid til butter chicken skyllet ned med en lassi, men Lan helt sikkert lide meget andet også.

    Svar
  55. Birgitte Junggreen Have

    Min søn, Elias, besøgte sidste sommer Nepal og Bhutan for at besøge venner fra UWC Red Cross Nordic ( en international skole med elever fra hele venner ). Da han kom hjem, præsenterede han os for både Butter Chicken, fladbrød og lassie – det var en fornøjelse 🙂 Han har også fortalt, at de hver dag fik dahl – det har vi dog ikke fået smagt 🙁
    Masser af hilsner
    Birgitte

    Svar
  56. Camilla Thomsen

    Jeg æææsker Chicken Tikka Massla og Butter Chicken og håber virkelig at jeg vinder denne kasse.

    Svar
  57. Rikke Wien

    Min mand ELSKER alt hvad der handler om Indisk mad – og jeg har ikke været nem på det sidste, så ville elske at forkæle ham med denne kasse <3.
    Min egen favorit er Butter chicken og fladbrød vendt i hvidløg…. Ummm!!!

    Svar
  58. Tina Ambus

    Vi elsker indisk mad herhjemme og butter chiken er absolut det lækreste ?. Vi vil i den grad sætte pris på og nyde den fantastiske kasse hvis vi vinder ??

    Svar
  59. Maria

    Har faktisk ikke så meget kendskab til det indiske køkken og derfor ville det være fedt at vinde en kasse.
    En ret kender jeg dog efter at have lavet Valdemarsros opskrift: Chicken Tikka Masala med Naanbrød og myntedressing?

    Svar
  60. Nina

    Jeg er bare tosset med King prawn korma og naan brød med hvidløg! Og også alt andet indisk mad! Masser ag godhed og farver!

    Svar
  61. Rikke

    Altid butter chicken! <3
    og gerne med garlic naan og en mango eller coconut lassi til at toppe den (selvom mynte lassi nu heller ikke lyder værst 🙂 )
    No matter what så er indisk mad altid godt 🙂

    Svar
  62. Mette demuth

    Butter chicken og channa masala er svære at vælge imellem. Og så elsker jeg butter naan, paratha og papadum!!!

    Svar
  63. Stine Ladefoged

    Butterchicken er bedst!! – Men også det jeg altid vælger. Måske på tide at prøve noget andet indisk. ??

    Svar
  64. Ditte Jensen

    Før jeg besøgte Indien var det helt sikkert Butter Chicken! Det er stadig en favorit, men nu har jeg også fået øjnene op for de mange lækre indiske vegetariske retter, som Gobi, Jack fruit og Aloo retter. Savner tit den indiske sans for krydderi og hvis jeg vandt kassen ville jeg helt sikkert dele den med min indiske rejsekammerat:)

    Svar
  65. Siri

    Min indiske yndlingsret er, som man får det i Ashram i Indien: Dahl med ris, chapati, lidt curd og lidt friskt grønt i rigtig indisk tallerken med rumdeler:)

    Svar
  66. Lise B

    uhn indisk mad er skønt med så mange varme aromaer. En saag paneer, som er en krydret ret med spinat og paneer ost er en af favoritterne. Ellers fik jeg en fantastisk tør veg curry med bla kartofler serveret på stranden i goa, mums. Kikærter i kokos kan også anbefales!

    Lise

    Svar
  67. Sara

    Hej Louisa
    Jeg har ifm. mit arbejde været en del i Indien, og jeg er ked af at sige at det har haft en negativ indflydelse på mine følelser overfor indisk mad: for hvert ophold af tre ugers varighed hvor jeg spiste tung, fed og stærkt krydret indisk mad til både frokost og aftensmad blev der lagt ca. tre måneder i en konto der hed “jeg vil kun have frisk, let og rentsmagene mad”. Men nu, efter flere år hvor jeg ikke har været der, begynder jeg alligevel at savne krydderierne…. Jeg synes at det indiske køkkens store styrke er vegetarretterne, herunder de mange forskellige variationer over emnet “dal” – og jeg savner en kogebog der tager fat om dette emne og viser noget af bredden i det fremfor altid at beskrive de klassiske Nordindiske retter som butter chicken og rogan gosh. Og så er jeg helt pjattet med Masala Dosa og fiskecurries fra Kerala og omegn – de figurerer alt for sjældent på menukortene i Indiske restauranter i Danmark og i kogebøder på dansk. Så hermed en opfordring til dig: en indisk kogebog med fokus på vegetariske og Sydindiske retter – den har du i hvert fald én køber til! 🙂
    Mvh
    Sara.

    Svar
  68. Agnete

    Saag Paneer. Spinat tilberedt med paneer (indisk ost) i currysauce. Tak for en dejlig hjemmeside

    Svar
  69. Sanne L.

    ‘Masala Dosa’ spiste jeg virkelig meget af da jeg var 3 mdr. i Indien (Tamil Nadu) i forbindelse med et højskoleophold. Har aldrig fundet en rigtig god opskrift eller en restaurant i Kbh der laver det.

    Ellers er butter chicken og mango lassi altid en sikker klassiker og vinder.

    Svar
  70. Marie Krogsager Jepsen

    Butter chicken er blandt mine favoritter, men indisk mad, i det hele taget, er bare så godt!!

    Svar
  71. Christine Steffensen

    Min yndlings er absolut butter chicken og så en lækker mango lassi til at skylle ned med ?

    Svar
  72. Gedske

    Jeg er fast kunde hos Aarstiderne og kunne meget vel finde på at prøve den indiske kasse næste gang vi skal ha gæster – eller bare hygge os. Jeg er særligt glad for dhal, som minder mig om min kamelsafari i Rajastan for snart mange år siden. Vores guide var fra en vegetarisk kaste, så vi prøvede en masse spændende retter tilberedt over bål i ørkenen – fantastisk oplevelse!

    Svar
  73. Birgitte Kryger

    Jeg kan så godt lide samoser, som jeg fik for 50 år siden, da min mand og jeg var U – landsfrivillige i Tanzania, hvor der boede mange Indere!

    ,

    Svar
  74. Zara Toft

    Jeg er helt vild med Dhal. Det er en super lækker vegetarret, og særligt serveret med raita er den helt perfekt. Det er også dejligt, at det ikke er så dyr en ret, når man nu er på SU 🙂

    Svar
  75. Ditte Marie

    Jeg ved desværre hvad det “indiske navn” er for retten, men er vild med lam i spinat som kan fåes mange steder;)

    Og kørt ned med en lækker mangolassi er den indiske stemning hjemme for mig;)

    Svar
  76. Stine S. Hansen

    Min mand laver den mest fantastiske chicken Saag ( kylling og spinat ) med hjemmelavet hvidløgs Nan, det bare guf for ganen

    Svar
  77. AmalieW

    Daab Chingri er min favorit – smager super godt og ser festligt ud, sammen med en kold Kingfisher beer. Efterfulgt af kokosis med mango.

    (hvad vil man mere?)

    Svar
  78. Nathascja Bryld

    Ih det lyder skønt…mine to favoritter er lam i spinat og chicken korma…mums?

    Svar
  79. anne

    Jeg er helt tosset med alle former for velafbalancerede karry-retter, chutney, ris (med sovs) og naan. Kan man sige det?
    Ellers siger jeg butter chicken 🙂

    Svar
  80. jane z

    jeg slutter mig til flokken Chicken tikka masala med hjemmebagt fladbrød
    god sommer
    jane z

    Svar
  81. Rebecca

    Jeg elsker en god tikka masala kylling med raita og fladbrød til – og så er en god gang aloo gobi ikke af vejen! Det ville til en hver tid være mine valg i det indiske køkken.

    Svar
  82. Anne-Mette Christiansen

    Jeg er meget meget glad for butter chicken – og for indisk mad i det hele taget 🙂
    Jeg ser frem til mange lækre madkasser!

    Svar
  83. Rikke

    Sikke en spændende konkurrence. Jeg ELSKER butter chicken! Yum min egen rundrejse i Nordindien bød på en masse forskellige finurlige retter, men denne vender jeg altid tilbage til, og laver også tit selv… Krydser fingre. God weekend!

    Svar
  84. Janne Skagbæk Jensen

    Er helt vild med al indisk mad og kunne spise alle retterne på stående fod.
    Vil gerne fremhæve fladbrødene de er super hurtige at lave og skønne til sommerens salater og forskellige slags dip – til sulten for sjov ??

    Svar
  85. Eva Geert-Jørgensen

    Kære Louisa, Hjemme hos os, er vi vilde med god mad, gerne enkel mad. Vi elsker bl.a. dahl-retter 🙂 Mange madglade hilsner fra Eva Geert-Jørgensen

    Svar
  86. Lene Henriksen

    En god Bombay gryde med enten lam eller kylling tilhørende ris eller fladbrød med mangochutny og raita.
    Eller
    En god indisk karry suppe med kylling og en lille squis cremefraiche og koriander på toppen og tilhørende fladbrød.
    Min søn er fra Indien og han elsker når jeg laver det ??

    Svar
  87. Mie Riisom

    Jeg er helt vild med smagen af indiske krydderier! Min yndlingsret er nok butterchicken med ris, raita , naan, en masse koriander og kolde øl. Det har jeg efterhånden lavet en del gange! 🙂

    Svar
  88. Kristine Mølgaard

    Mine indiske favorit retter må klart være Tikka masala med kylling, raita og fladbrød.
    Stærkt efterfulgt af butterchicken på en andenplads 🙂

    Jeg er trofast bruger af Kvikkassen hvor du laver spændende og lækre retter på ingen tid. Ville ikke være dårligt at prøve denne indiske kasse.

    Svar
  89. Caroline kryger sodemann

    Uhh, det er svært at vælge når man snakker om det indiske køkken, for det er nemlig noget af det lækreste jeg ved, så jeg svarer lidt vagt at jeg godt kan lide med masser og grønt og så stærkt at jeg græder. Delicious <3

    Svar
  90. Jytte Brinks

    den sydindiske vegetarthali (delikate veggie curries), der serveres på bananblad med bl.a. en syrlig buttermilksauce, er min favorit – og groft underrepræsenteret på indiske spisehyse i DK. Ellers: masala dosa – uhm!

    Svar
  91. Nan Rostock

    Dahl – ubetinget! Dahl indeholder alt det Indien jeg har rejst i og synes, at jeg har duftet, smagt og set. Farverne, de mange blandede krydderier men først og fremmest, at det ikke koster alverden og derfor kan berige en større familie med god, nærende, vegetarisk mad som smager af både stor- og landsby.

    Svar
  92. Gitte Tynell

    jeg elsker indisk mad. I alle afskygninger. Og da jeg modtager kvikkassen allerede er jeg ikke i tvivl om at dine opskrifter er fantastiske. ???

    Svar
  93. Mette honore

    ville elske at vinde.. Hele familien elsker stærk indisk mad og vi kunne have brug for at lære mere om at kokkerere det

    Svar
  94. Birgit Jakobsen

    Jeg elsker indisk mad, og har været så heldig en gang at besøge Indien og få den rigtige vare.
    Der er så mange gode indiske retter, men jeg er især glad for noget med masala:-) meeen butter chicken og Dhal er også på favoritlisten, godt tiltag!!

    Svar
  95. Louise O

    Har endnu ikke gjort mig så meget i det Indiske køkken, men det er klart et kulinarisk område jeg godt kunne tænke mig at udforske mere. Min yndlingsret må derfor være Chicken Tikka masala.

    Svar
  96. Anja Nissen

    indisk mad er vidunderligt stimulerende af alle sanser, duft, syns og ikke mindst smagssansen!
    Vi elsker chicken masala hjemme hos os, godt med cashew , lækre krydrede ris, forskellige toppings og naan-brød til!
    Mums!

    Svar
  97. Theresa B

    Jeg er rigtig glad for butterchicken, som jeg selv laver. Derudover er min yndlingsret chicken korma, men det er endnu ikke lykkedes mig at ramme den smag, de har hos Bindia.

    Svar
  98. Gitte Hildebrandt

    Hej Louisa!
    Jeg er vild med det meste af indisk mad, rejste der i 1998. Butter chicken er en af mine favoritter, så den vil jeg nävne her, gerne med Raita og naan til. Uhm 🙂
    Med vänlig hälsning Gitte

    Svar
  99. Susanne Hedal

    Uhmm …. Jeg elsker bare Butter Chicken med Mynte lassie, Agurkeraita og Chutney…

    Svar
  100. Camilla K. Olesen

    Jeg i en periode boet i et bofællesskab i USA, hvor der også boede en indisk gut. Han havde virkelig styr på ALT hvad angik indisk mad, og han fortalte bl.a. at rigtig mange indere er vegetarer, og at Englands nationale ret er Chicken Tikka Masala. Og så fik vi altså sidstnævnte ret, som smagte så fuglene synger. Den dag i dag er det derfor stadig min absolutte yndlingsret, selvfølgelig serveret med jasmin ris, naan brød og raita. Jeg har endnu ikke selv præsteret at lave en udgave, som smagte lige så godt, som den jeg fik serveret i USA, men med en indisk måltidskasse fra Aarstiderne, er jeg sikker på, at råvarerne er i orden. 🙂

    Svar
  101. LaCucinaNada

    Den kasse lyder da bare FOR lækker. YUMMY.
    Jeg er især vild med at grøntsagerne spiller hovedrollen i så mange retter i
    store dele af det indiske køkken, og de retter hvor man stadig kan mærke
    og smage grøntsagen er blandt mine favoritter. Én ret finder vej til mit køkken igen og igen, og det er Pakoras.
    Love, love, love them.

    Svar
  102. Jette Bahnson

    Jeg elsker Tandoori chicken og butter chicken lige højt! Og en spinat-ret jeg ikke kender navnet på 🙂 Gode mad-hilsener Jette

    Svar
  103. Sarah

    Mums, helt sikkert Butter Chiken, den bliver dog aldrig helt som jeg gerne vil have, når jeg prøver selv 🙂

    Svar
  104. Clara Birch

    Jeg ELSKER rogan josh med krydder-ris og naanbrød til! Og så lidt frisk koriander på toppen selvfølgelig 🙂

    Svar
  105. Camilla A

    Åh, sikke en lækker præmie!
    Jeg elsker “Chicken tikka masala”, som jeg ofte serverer herhjemme. 🙂

    Svar
  106. Mette Juel Ousen

    Elsker ris der er krydrede med alverdens krydderier. Kassen ville være skøn at prøve for at få udvidet vores horisont madmæssigt. Noget vi i forvejen har glæde af hos aarstiderne. 🙂

    Svar
  107. Linda Christiansen

    Dahl er klart min favorit, specielt hvis der også er tilsat lidt aubergine. Uhmmm!

    Svar
  108. Camilla Larsen

    Jeg er vild med alle de spicy saucer, men når jeg er ude og spise indisk, skal jeg helst også have fingrene i onion bhaji til forret. Friturestegt løg – what’s not to love! 😀

    Svar
  109. Pia Rotbøl

    Det er alt alt for sjældent, at jeg spiser indisk mad, men er vild med butter chicken

    Svar
  110. Louise

    Elsker det indiske køkken, især lam i spinat eller palak paneer. Og så med både naan og pappadum og en masse dips.

    Svar
  111. liv

    Jeg er totalt fan af Saag Paneer! Indisk frisk ost i lækker spinatsovs med hvidløgsnaan til – HAPS!

    Svar
  112. Rie Ravnholdt Frederiksen

    Min favorit er butter chicken – har dog aldrig selv prøvet at lave det

    Svar
  113. Sisse

    Uh, den var værre! Det er så svært at vælge en favorit indisk ret – derfor får jeg ofte Thali, når jeg spiser indisk (og er sulten!) med flere små portioner dahls og currys. Men hvis jeg skulle vælge en ret, ville valget nok ende på den smørbløde Dahl Makhani.

    Svar
  114. anja vind

    Jeg er vild med butterchicken og tandori paneer! Egentlig alt der rimer på autentisk indisk:-)

    Svar
  115. Luanne Hartlev

    Butter Chicken, bruger opskriften fra Nikolaj Kirks bog, den er virkelig god og altid et hit hos børn og voksne.

    Svar
  116. Maiq

    Åh, altså. Aarstiderne. Jeg elsker dem. Sidst, jeg gik på barsel, sendte mine forældre verdens største mad-kasse fra Aarstiderne lige til døren. Det var fanTASTISK. Indisk mad? Jeg elsker alt, hvad der lugter af koriander og karry – og fladbrød og fedtede ris! Og yoghurtdressing, er det ikke også lidt indisk, eller mere marokkansk? Nå, men indisk, LÆKS!

    Svar
  117. Kristina N

    Min erfaring ud i indisk mad er virkelig ikke særlig stor, så det kunne da bare være super fedt at vinde sådan en kasse! Men min yndlingsret må være checken tikka masala med raita og mangochutney til 🙂

    Svar
  118. Jennifer Jolak

    Jeg er helt vild med indisk massaman curry – wok med kokosmælk, tomater, kartofler og kylling. Serveret med ris. Mums!

    Svar
  119. Åse Lejbølle

    Jeg har ikke en bestemt indisk ret, jeg er vild med – jeg er vild med nærmest al indisk mad :-). Særligt har jeg på det seneste fået rigtig meget lyst til igen at smage den blanding af mel og ris, som var basismad, da jeg ofte spiste sammen med nogle tamilske flygtninge sidst i 80’erne. Det smager sååå godt, og kan krammes sammen mellem fingrene og dyppes i en lækker sovs. Uhhh, jeg drømmer helt… :-).

    Gode forårshilsner
    Åse

    Svar
  120. Anne brodersen

    Jeg elsker Dahl ,
    fantastisk at disse små røde dimser ,
    Kan bliver så mærkerbart forunderlige .

    Svar
  121. Laura

    Krydrede kikærter med stegt og frisk spinat, med youghurt krydret med kommen oven på – og min egen tilføjelse: Spejlæg på toppen. Det er toppen!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *