Vind en flaske Ballantines Christmas Resevere

I går lavede jeg denne (synes jeg selv) skønne drink Creamy X-mas Whisky med blandt andet Ballantines Christmas Reserve Whisky.

;

Hvis du også vil lave drinks eller måske bare nyde en whisky, har du chancen for at vinde en flaske her!

Jeg trækker to vindere klokken 12:00 på søndag (3. søndag i advent). Du skal være mindst 18 år for at kunne vinde – og du skal skrive en kommentar om dine følelser for whisky (gode eller dårlige) til indlægget for at være med i lodtrækningen.
TILLYKKE TIL CARINA OG TOMMY! TJEK JERES MAIL. OG TAK TIL ALLE DER DELTOG.

Sååååå skål og glædelig jul !

Foto: Louisa Lorang & Pernod Ricard Nordic

83 tanker om "Vind en flaske Ballantines Christmas Resevere"

 1. Sine Bang Lauridsen

  Whisky sammen med kaffe, kandis og flødeskum, syntes jeg er godt, men min mand ville helt sikkeret ikke bryde sig at bruge sådan en GOD whisky på det! Så derfor syntes jeg han skal vinde!

  Svar
 2. Lone Szuster

  Jeg havde faktisk aldrig rigtig været den HEEELT store whisky drikker indtil en veninde og jeg var i sommerhus i Skagen for nogle år siden. Hun skulle stå for drikkevarerne og jeg skulle hjælpe hjælpe hende med at skrive en fødselsdagssang. Min veninde havde medbragt forskellige slags wisky (og intet andet) så jeg skulle lære at drikke det. Det blev en meget festlig ferie hvor jeg lærte at holde af whisky. Og sangen blev også god 😉

  Svar
 3. Husmoder

  Min mand elsker whiskey. Han drikker nogle super-røgede nogle og har mange forskellige. Jeg synes mest at de smager af sprit. Nææ….de skal helst blandes i noget. Så man ikke får bedøvet munden af at drikke det:-)

  Svar
 4. Carina

  Well … Whiskey giver mig associationer til ungdommens byture. Her var yndlingsdrikken whiskey og cola. Jo billigere jo bedre:-S Så det er nok på tide, at jeg får smagt en rigtig whiskey. Uden cola.

  Svar
  1. Karin

   Min mand siger jeg ikke har forstand på nydelse, og det har jeg i hvert fald ikke, når det gælder whisky, jeg synes det smager som at bide i en tør pind…… og han beder mig hver gang om at smage, selv om han ved han får det samme svar fra mig hver gang…. Jeg skal altid smage 2 gange, først skal jeg skylde røret og anden gang rigtig smage… men nej – så en god flaske whisky til ham 🙂

   Svar
   1. Ulla Hansen

    Nu må det være tid til at lære at drikke whisky ! Fik lede bare ved lugten, da jeg i min barndom altid kunne lugte min fars i hele kælderen. Jeg syntes det var forfærdeligt. Var endog på besøg på glennfidic i Skotland for år tilbage – uden at smage! Hele byen lugtede af whisky . Men man har vel et standpunkt til man tager et nyt. Nu går jeg på efterløn og starter et nyt kapitel. Hvad med at lære at nyde en whisky ? Så skal det da være en GOD whisky!
    Ulla

    Svar
 5. Anna

  Jeg har faktisk aldrig brudt mig om whisky, men er så småt begyndt at åbne op for det. Jeg har læst lidt om denne julewhisky og har en stærk fornemmelse af at det er en jeg vil kunne lide. Derudover så den opskrift du postede i går virkelig lækker ud så den skal da prøves 🙂

  Svar
 6. Nana

  Jeg elsker Whiskey. Mest fordi det er en mandedrik. Derfor ville jeg aldrig blande den med andet end et meget tungt glas! Jeg ville nyde den helt ren og eksotisk.

  Svar
 7. maria suh

  Jeg drikker ikke alkohol, da jeg er allergisk, men jeg elsker duften af whisky og vil give flasken til mine søde forældre, som elsker whisky.

  Svar
 8. Annette

  Åhh,jeg elsker whisky. men jeg har været mange år om at lære at holde af den stærke drik.
  Vil prøve at lave den drink du lavede med hasselnøddelikør hvis jeg er heldig at vinde flasken.

  Svar
 9. Mie Andersen

  Uh, min familie elsker whisky (lillebrors hund hedder sågar Whisky – men det var vist mest pga. farven ), jeg tilgengæld har endnu ikke helt lært at drikke det.
  Men det kunne da være fedt, at kunne byde på en god en, næste gang der er familiehygge 🙂

  Svar
 10. birgitte

  Jeg kan ikke lide whisky, men min kæreste elsker det og har været i mange butikker for at finde denne Christmas reserve. Tænk om jeg bare kunne trylleryllerylle whisky til ham!

  Svar
 11. Line Andersen

  Whiskey minder mig om mine dejlige kæreste, da han er vild med det. Så vinder jeg, skal han have den som en lille ekstra gave.

  Svar
 12. Monica

  Det ser så hyggeligt ud, når man drikker whisky, jeg vil vildt gerne lære det. Også fordi min mor altid byder mig et glas, så ville det være rart, hvis jeg ren faktisk kunne lide det.

  Svar
 13. Christine Benna

  Uhm, da jeg så din opskrift på creamy x-mas whisky fik jeg sådan lyst til at smage sådan en… Jeg er høj-høj-højgravid og glæder mig bare pisse meget til at få en lille bitte drink 🙂

  Svar
 14. Marie Hansen Tygstrup

  So far, har jeg ikke gjort mig de store erfaringer med whiskey (ud over Jack Daniels med cola, som bestem ikke er tiltalende, efter det er prøvet komme op igen.) MEN, som resten af tråden stort set også har skrevet, går man aldrig galt i byen med en Irish Coffee, ej heller en Manhattan.

  Og så lige røvslikkerkommentaren: Var med til dit arrangement “billig mad på SU budget” i Aalborg. Hvor var det bare helt fantastisk mad du lavede, og du gjorde en studerende på SU LYKKELIG da du gav ud af hvad der var tilovers ;-))

  Svar
 15. Mette

  Indtil nu har jeg ikke været gode venner med whisky, jeg synes, det smager for røget/for sprittet eller bare af for meget. Alle i min familie er dog glade for en god irish coffee, så jeg tror, det er på tide, at jeg giver whisky en chance igen – og derfor kunne det være skønt at medbringe en lækker flaske whisky til den årlige julefrokost.

  Svar
 16. Birgit Kirkegaard Højsgaard

  Hej Louisa
  Jeg har ikke smagt så meget whisky, før i september hvor vi var i det skotske højland og hjembragte en Tomasin 12 års single malt og den er virkelig god.

  Svar
 17. simone Wittorff

  Min far og jeg har en fast juletradion 🙂 Hvert år når juleaften er slut og gæsterne er gået, sætter vi os med et lille glas whiskey og hører vild og voldsom rockmusik 🙂 Det er fantastisk hyggeligt og et glas whiskey er nu altid godt 🙂

  Svar
 18. Dorte S.

  Jeg får helt “flash-back” til by-ture med whiskey & cola – syntes også det er dejligt med en irish cofee 🙂

  Svar
 19. Tanja Maria

  Jeg nyder virkelig at få et glas whiskey engang imellem. Og det kan jeg takke min svigerfar for. Min kære svigerfar har en lang samling af de mange flasker og fortæller gerne om whiskey’ens fornuerlige verden. Han er et lunt og dejligt menneske, hvorfor jeg altid må mindes han skønne sind når jeg får en shiskey!

  Svar
 20. Tommy Lønsman

  Skal da helt klart prøve en Creamy X-Mas Whiskey……
  …… og den skal da laves på en ballantines Cristmas Reserve.

  Glædelig Jul.

  Svar
 21. Pia Jeppesen

  Uha… den drink ser jo bare super lækker ud! Jeg tænker, den kunne blive et dejligt og lækkert indslag når jeg for første gang skal have svigerfamilien på besøg i julen til en lille julekomsammen. Jeg er ret sikker på, at den ville tage kegler og give den ‘imponade’, jeg rigtig gerne vil tilstræbe mig – uha jeg er så nervøs!

  Svar
 22. Kristine

  Det ville være skønt at kunne byde gæsterne på en dejlig drink som afslutning på et godt måltid 1. Juledag, hvor vi plejer at holde den store julefrokost i min familie. Der er flere whiskyelskere iblandt gæsterne. Jeg selv har endnu ikke lært at holde af den slags, men mon ikke man kan lære det;)
  Mange hilsner kristine

  Svar
 23. camilla

  På trods af mine 22 år har jeg stadig whiskey-oplevelser til gode. Jeg tror faktisk kun jeg har smagt det en enkelt gang til en meget fuld fest. Jeg vil SÅ gerne lære at nyde det, så håber jeg vinder her!

  Svar
 24. Katrin Julius

  Whisky uden noget andet kan jeg ikke fordrage. (Min mand elsker det). Men sammen med Cola eller som irish coffee er det vildt lækker. 🙂

  Svar
 25. Lone Szuster

  Her er lige en opskrift mere til dem der måske “døjer” lidt med at få whisky’en til at glide ned: 1 del whisky og 2 dele Baileys blandes i et glas godt med isterninger. Mums – næsten ikke til at bestemme om det er slik eller sprut 😉

  Svar
 26. Simone

  Jeg er personligt ikke selv den store whiskey-drikker, bortset fra i irish coffee. Men kender nogle der er og ville meget gerne give dem en lille ekstra julegave 🙂

  Svar
 27. stephanie

  Jeg skal helst have whiskey blandet med noget andet, ellers bliver det for skarpt for mig. Min kæreste er dog vild med en god whiskey ‘on the rocks’ så vil forære ham den, hvis jeg skulle være så heldig at vinde 🙂

  Svar
 28. Josephine

  Jeg erfaret begyndt at drikke whisky her på mit 24 år, men nu nyder jeg i fulde drag godt af min kærestes whisky samling. Det kunne være fantastisk at bidrage med en til samlingen – tænker faktisk at jeg på dem måde kan argumentere for at det er VORES samling.

  Glædelig Jul fra Aarhus

  Svar
 29. Josephine

  Jeg er først begyndt at drikke whisky, her på mit 24 år, men nu nyder jeg i fulde drag godt af min kærestes whisky samling. Det kunne være fantastisk at bidrage med en til samlingen – tænker faktisk at jeg på den måde kan argumentere for at det er VORES samling. 🙂

  Glædelig Jul fra Aarhus

  Svar
 30. Joan

  Jeg må indrømme at jeg ikke er den store whiskey-drikker. Men når der er whiskey tænker jeg irish-coffee, and whats not to like about that?

  Svar
 31. Anette A

  Whisky er for mig = at sejle i sejlbåd om sommeren…… solen går ned, og der er en vidunderlig ro og meget smuk og eventyrlig dansk natur. Dette understøttes af Irish coffee, og giver en fuldstændig fantastisk stemning : ) : ) : )

  Svar
 32. Laila

  Jeg er personligt ikke særlig glad for whisky, selvom det dog smager godt i en Hot Toddy – men min bror er helt vild med whisky! Desværre er han på et SU-budget og har derfor ikke råd til de gode slags, så hvis jeg vinder, så vil jeg give whiskyen videre til ham, så han har noget at varme sig på i den kolde tid 🙂

  Svar
 33. Viola

  Jeg har det blandet med whisky – jeg har aldrig lært at drikke det rent, men synes det smager fantastisk blandet op med noget eller i kage. Min kære kæreste derimod elsker whisky og har en del god (og åbenbart også dyr) whisky stående. Jeg har fået at vide af ham, at det han har må man altså ikke blande i kage eller drinks, for det skal nydes rent… det forstår jeg mig ikke på, men vil altså gerne vinde en flaske der er min – så kan jeg blande den op med lige det jeg vil…

  Svar
 34. Mette W.

  Jeg har drukket whiskey med grøn te i Kina, med rød sodavand i Australien og i kaffe med brun farin og flødeskum i Danmark. Med andre ord: Er pjattet med det 🙂 Dog bliver det aldrig på Don Draper (Mad Men) måden: Kl.10 mandag formiddag. On the rocks.

  Svar
 35. Lise

  Siden jeg begyndte at holde af kaffe for halvandet års tid siden har min absolut yndlings selv-forkælelses drink været irish coffee! Mmmm

  Svar
 36. Tenna

  Whisky klinger lidt af gammel mand og cigar, men det smager faktisk ret godt. Jeg er mest til de lidt krydrede og søde i bourbon stilen når whisky skal drikkes, så den her version ser spændende ud. Ellers bruger jeg primært whisky i saucer, når der skal flamberes kød eller sommerbær. I desserter er whisky også godt. Frugt marineret i whisky er super, ligesom en flødeskum med whisky eller whisky is heller ikke er dårligt til desserten.

  Svar
 37. Ann-Kathrin

  Mit forhold til whiskey startede i Indien, hvor der drikkes meget whiskey. På en eller anden måde kom jeg til at holde af det, fordi det var noget jeg drak om eftermiddagen med mændene i den famlie, jeg boede hos. Der er både noget mandigt og klassisk over sådan en sjus…

  Svar
 38. Louise Hansen

  Det er først efter jeg har mødt min kæreste, der virkelig elsker en god whiskey at jeg har turde kaste mig ud i at smage den on the rocks. Det ville være en dejlig julegave at vi kunne dele den her sammen 🙂

  Svar
 39. Martin Jensen

  I mine unge dage slyngede jeg whisky og cola ned på diverse klubber. Nu nyder jeg gerne forskellig whisky i venners lag, der er så mange spændende at være nysgerrig på.

  Svar
 40. astrid

  For mangeeee år siden havde jeg tandpine. Det var weekend og jeg kunne ikke komme til tandlæge. Min far kom med en god ide: en stor mundfuld Whisky og lad den “ligge” ved tanden et stykke tid. Det gjorde godt! Både for tand og resten af kroppen 😉

  Svar
 41. Sine Løkke

  Jeg har ikke selv mange følelser for whisky. Med min får har gennem hele min barndom samlet på single malt whisky…så julegaven til ham ville i den grad være reddet, hvis jeg skulle være så heldig at vinde;-)

  Mvh. Sine Løkke
  sine_loekke@hotmail.com

  Svar
 42. Ann

  Jeg kan ikke fordrage whiskey, men det kan min mand, så selvfølgelig skal jeg være med i denne konkurrence.. Han nyder “tit” en god whiskey, så børnene er lagt i seng og han gerne vil slappe af.. (ligesom jeg så nyder et godt glas rødvin..)
  God jul Louisa også selvom jeg ikke vinder 🙂

  Svar
 43. Josefine Jack Eiby

  MIne følelser sig ja, ja, ja! Det jul! Det er whiskey! Det skal drikkes! 😀

  Skal tilbringe julen i snedækket ødegård i Sverige blandt grantræer og elge. Skal den whiskey ikke med der og deles med familien? Smider mit lod i puljen og krydser fingre.

  Svar
 44. Xenia

  Mine følelser om whiskey er ærligt talt ikke særligt varme. For snart tre år siden overtalte en ven mig til at tage et shot Tullamore Dew, og det var det mest ubehagelige længe. Så siden har jeg faktisk ikke drukket særligt meget whiskey. Det kunne derfor være helt perfekt at vinde en flaske, så jeg evt. kunne få overvundet min (garanteret irrationelle) fobi for whiskey 🙂

  Svar
 45. Cherie Sølgaard

  Hot Winter

  4 cl Ballantines Christmas Reserve Whisky
  2 cl Tør vermouth
  2 cl Ananasjuice
  Isterninger

  Pyntes med en renset grankvist i.

  Ingredienserne shakes og drinken serveres.

  Svar
 46. Nadia Bitsch

  Whisky er godt på mange måder! Om det bare er ‘on the rocks’, med cola til, i kaffe samt en irish coffee eller i en sour – så dur’ det bare 🙂 Har aldrig været en pige til alt det søde, men øl, vin og spiritus som fx Whiskey kan jeg rigtig godt lide 😉

  Svar
 47. per jørgensen

  Tænker at whisky er lidt ligesom livet, for hver ny variant man smager er man endnu en oplevelse rigere og jeg har forhåbentlig mange gode oplevelser tilgode endnu. 🙂

  Svar
 48. Jenny Clausen

  whiskey smager rigtig godt i kaffe, og kakao osv, men kan ikke drikke det rent. elsker dog en god irish kaffe så det ville jeg elske at kunne lune mig på her i julen:-)

  Svar
 49. Jacob Pescettini

  Jeg elsker god whisky, og blander det kun meget sjældent! En enkel undtagelse er dog når det gælder Grønlandsk Kaffe. Prøv det! Rygende varm kaffe med (billig) whisky, Kahlua, flødeskum og brændende Grand Marnier. Herligt!

  Svar
 50. Charlotte

  Manden elsker en rigtig god wisky… jeg er ikke så meget til det, men derfor vil jeg da gerne vinde den til ham.

  Svar
 51. Rasmus Bay Arnbjerg

  Min interesse for whisky blev vakt en sen aften i Aarhus Vest i midten af 90’erne. Det var en råkold november uden for vinduet, men stuen hos min 30 år ældre veninde var lun, og lyset varmt af stearinlys. Vi sad på afrikanske puder på gulvet, imellem os var et stort backgammonspil og, ved siden af, syv flasker skotsk whisky, der hver især repræsenterede en geografisk afkrog og en særlig måde at skabe de gyldne dråber på. Min kloge og meget voksne veninde, som selv havde hjembragt alle flaskerne, indførte mig denne aften med fortællinger og smagsprøver i et uudtømmeligt skatkammer af nuancer, røgsmag og Golfstrømmens betydning for smagen i en ordentlig skotsk whisky.

  Svar
 52. Charlotte

  Jeg har faktisk aldrig brudt mig om smagen af stærk spiritus, men for 3 måneder siden mødte jeg min kæreste som har introduceret mig for whiskyens omfangsrige verden. Jeg er endnu på begynder stadiet, men har da allerede fået mig en lille favorit i Balvenie Double Wood 12 års. Dog syntes jeg at en julewhisky lyder som noget jeg kunne holde af. Men hvis jeg skulle være heldig at vinde flasken, giver jeg den til kæresten i julegave… Glædelig jul allesammen 🙂

  Svar
 53. Chris

  Det ville simpelthen være en perfekt gave til min dejlige mand! Selv ved jeg ikke så meget om whisky – nogen synes jeg smager fantastisk og andre er helt forfærdelige. Min mand forsøger forgæves at indprinte noget viden hos mig, men jeg har nok bare interessen. Tilgengæld synes jeg det er så hyggeligt at få et lille glas sammen i ny og næ.

  Svar
 54. Sabina

  Jeg kan huske min første whisky, det var godt nok en whisky-likør, nemlig Southern Comfort en rigtig tøse whisky, nu er jeg blevet en del ældre og nyder gerne en mere stærk type af whisky.
  Men som sagt var min debut i whisky verden Southern Comfort blandet med lidt coca cola.

  Svar
 55. Jane

  Mine følelser for whisky er især knyttet til duften, for hvor ER det bare en skøn aroma! Jeg drikker det kun en sjælden gang, men synes det er noget så julehyggeligt, når min kæreste tager sig et glas en søndag aften. Det er muligvis ikke det mest classy at gøre – men vi får tit et stykke god chokolade til 🙂 Hvis jeg vinder, skal min kæreste begaves med flasken.

  Svar
 56. Stine Sørensen

  Altså… Umiddelbart har det været en drik til irisk kaffe og ikke noget jer ellers har haft dt store forhold til fordi det smagte af… Ja… Gammel mand… Men de her drinks ser så lækre ud at jeg må prøve igen…

  Kh Stine

  Svar
 57. Sanne Pedersen

  Hånden på hjertet, er jeg ikke speciel whisky fan, men ville elske at vinde denne til min mand. Kom nemlig til at brække proppen på hans elskede whisky, så der faldet korkpropper ned i den. Det kan jeg så informere om, at man ikke skal gøre. Så håber at vinde denne til ham, som et plaster på såret (0:

  Svar
 58. Mathilde Boldsen

  Nøj hvor lækkert.
  Whiskey for mig er indbegrebet af rolig hygge med kæresten min!
  Pink Floyd og et glas med få dråber vand – se det er hygge når det sner.. Og resten året for den sags skyld!

  Whiskey for mig er som at få en gave på en helt almindelig dag. Man bliver lige overrasket, det varmer og man nyder livet lidt mere!
  Glædelig jul
  Kh. Mathilde

  Svar
 59. Marianne Sørensen

  Jeg vil helt bestemt prøve at lave din cremy whisky drink. Drinks med mælk er helt klart mine favoritter. Om det så er en skøn og alkoholfri chai latte eller en white russian. Så jeg kan slet ikke vente på at få mulighed for at prøve en cremy whisky. Mums!

  Svar
 60. Jette Mikkelsen

  Det må være en spændende whisky. En hvid vinteraften i den lune stue, med sådan en spændende drink. Kan bringe julehumøret i løftet højder.
  Tak for dine spændende inspirationer. Julekonknus fra Jette, Hals

  Svar
 61. Liselotte Rasmussen

  Så morgentv og så du lavede de skønne drinks og tænkte – DET må jeg bare prøve.. Er VILD med det mad du laver og især det med “at det skal ikke tage så lang tid eller være så besværligt”. Det er lige mig og benytter mig tit af opskrifterne. Mht at drikke ren whiskey er jeg ved at lære det, har endnu ikke smagt Ballantines Christmas Reserve Whisky, men vil glæde mig til den.

  Svar
 62. Helene krogsgaard

  Ved ikke rigtig hvordan jeg har det med whisky , har ikke smagt det i mange år men måske man skulle give det en chance til

  Svar
 63. Helene krogsgaard

  Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg har det med whiskey, sidst jeg smagte det er mange år siden og der brød jeg mig langt fra om det men måske man skal prøve igen og se om alderen har gjort at man kan lide det nu

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *