Varm chokoladete

Dette er virkelig en syndig drink. Du kan undlade rommen, hvis du ikke har lyst til alkohol. Og drinken er stadig skøn! Men med rom og flødeskum bliver man liiiidt mere lykkelig 🙂

Opskriften er til 3-4 personer.

 

½ liter kraftig earl grey te

4 dl mælk

200 g mælkechokolade, hakket

flødeskum

evt. lidt mørk rom

Kom teen i en gryde og tilsæt mælk. Lad det varme op til lige under kogepunktet og tilsæt hakket mælkechokolade. Lad det varme igennem og servér med blødt flødeskum og evt. en smule mørk rom.

Opskrift & foto: Louisa lorang

7 tanker om "Varm chokoladete"

  1. Maja

    Ser super lækker ud, skal helt sikkert prøves i weekenden. Tak for en super lækker blog, god weekend til dig 🙂
    Hilsen Maja

    Svar
      1. Maja

        Kan slet ikke lade være med at prøve dine opskrifter, de er indbydende og lækkre at se på. Så skal de også prøves 🙂
        Mvh Maja

        Svar
  2. Maja Maria Nielsen

    Hej Louisa. Jeg vil høre om det ikke er muligt at få tilsendt nye opskrifter pr. mail? Mvh Maja Maria

    Svar
  3. Sanne

    Hej Louise,

    Jeg skal holde fødselsdagsmiddag på lørdag kl 13, med masser af hjemmelavet mad. Bl.a. skal jeg have lavet en lagkage bestående af to lag forskellige fromager og hjemmebagte bunde. Da jeg er syg i dag og på fredag ikke har meget tid til forberede maden, vil jeg høre om jeg vil kunne lave bundene + det nederste lag fromage imorgen torsdag, og så fredag lave øverste lag af fromagen, uden kagen bliver for “svampet”?
    Eller vil du mene, at det for tideligt at lave lagkagebundene to dage før serveringesdagen?

    På forhånd tak 🙂
    Med venlig hilsen,
    Sanne

    Svar
    1. louisalorang Forfatter

      Hej Sanne.
      Du kan bestemt godt lave bundene i morgen. Men jeg tror jeg ville vente med fromagefyldet til fredag. Lave et lag, lade det sætte sig i 1-2 timer og lave det næste. Jeg bruger en springform unde bund, når jeg laver den slags kager. Sætter den på det fad jeg vil anrette på og lader kagen stå i formen til den er klar til pynt. Det vil hjælpe dig med at holde på fromagerne.
      God fødselsdag!

      Kh Louisa

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *