Super nemme limepies

Super nemme limepies

Ingredienser

Bund:

100 g digestive

1 spsk. sukker

30 g smeltet smør

Fyld:

1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g)

2 tsk. fint revet øko limeskal

1 dl limesaft

evt. 2 spsk. yuzu

3 æg

Desuden:

Flødeskum

Limeskiver til pynt

4 ovnfaste glas med låg

 

4 styk

Bund:

Kom kiks i en frysepose og knus dem ved at rulle dem med en kagerulle. Bland krummerne med sukker og smør og fordel dem i glassene. Tryk dem let sammen.

Fyld:

Bland kondenseret mælk med limeskal, limejuice, yuzo og æg. Pisk det hele sammen og fordel det i glassene. Bag det hele i en 175 grader varm ovn i ca. 15 minutter. Lad dem køle lidt.

Dæk desserterne til og sæt dem i køleskab, gerne natten over.

Pynt dem med flødeskum og lime og sæt låg på dem, lige inden du pakker din madkurv eller serverer.

TIP:
Yuzu er en asiatisk citrusfrugt der smager sååå skønt og parfumeret. Du kan finde yuzujuice på flaske i asiatiske supermarkeder. Men har du det ikke, så undlad og spæd med lidt ekstra lime, hvis behov.

2 tanker om "Super nemme limepies"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *