squashpasta med citronsauce

Dette er den mest enkle non-pasta! Og så tager den 4 ½ minut at lave!!!

Enkel, smækker og lige til at spise som den er, eller måske med et stykke ristet fisk eller kylling og en tomatsalat?

Denne simple citronsauce, er naturligvis også god på rigtig (!) pasta. Just saying.

 

Opskriften er til 2-3 personer.

 

2 squash

CITRONSAUCE

¼ dl citronsaft (ca. 1 citron)

¼ dl olivenolie

50 g fint revet parmesan

salt og peber

1 dl kogende vand

 

Lav ”spaghetti” af de to squash med en spirilizer (eller lave brede ”pastaer” med en tyndskræller).

Pisk citronsaft med olie, parmesan, salt og peber. Pisk kogende vand i og vend straks squashen med dressingen. Smag til og servér straks.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

 

6 tanker om "squashpasta med citronsauce"

  1. Marta

    Tak til dig Louisa for lækker (mandagsfrokost-) inspiration og madopskrift. Mine smagsløg elsker dine madkombinationer og hvor er mit madunviers blevet så meget sjovere, nemmere, men med meget mere smag efter jeg opdagede din madkunst! Et stort tak herfra til dig.

    Svar
  2. Camilla

    Jeg er vild med squashpasta! Og det lyder rigtig lækkert med citronsauce – det må prøves. Vi har selv spist det meget hen over sommeren, med en syrlig persillepesto og bagte tomater 🙂
    Hvor er din tallerken fra? Den er sindssyg smuk 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *