SPRØDE ÆBLECHIPS MED KANEL

Det er så nemt at lave æblechips selv. Her er der kun 2 plader fulde, men fyld endelig ovnen, hvis du også er fan!

 

Lad æblerne køle helt og opbevar dem i en kagedåse.

Skulle de blive bløde igen, kan du altid give dem lidt tid i ovnen, så bliver de hurtigt sprøde.

 

 

2 gode æbler

1 tsk. kanel

 

Udkerne æblerne med en udstikker, udkerner eller skær med en lille skarp kniv. Skær æblerne i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Læg dem i et lag på 2 bageplader (3 hvis nødvendigt). Sæt dem i en 100 grader varm ovn og lad dem tørre 2 ½ -3 timer. Drys med kanel halvejs.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Regi: Broste

Find mange flere opskrifter hos Alt for Damerne. 

En tanke om "SPRØDE ÆBLECHIPS MED KANEL"

  1. Pingback: Æblechips | La Dolce Vita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *