Søndagsæg

Jeg er virkelig glad for “rigtig” mad om morgenen (læs: jeg spiser gerne lasagne, kålsalat, misosuppe, andesteg eller hvad køleskabe nu byder på). Men denne morgenmad, er vist simple nok til, at alle vil spise med?

Opskriften er til 2 personer

½ agurk
lidt citronsaft
lidt olivenolie
lidt salt
ENDVIDERE
4 æg
2 spsk. iskoldt vand
lidt salt
1 tsk. smør
100 g røget laks i skiver
1 bundt purløg, fint hakket
TILBEHØR
ristet rugbrød
Skær agurken i super tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Vend den med citron, olivenolie og samt og lad den trække mens du laver resten.
Pisk æg, vand og salt og steg æggene i en smule smør, til de er gennemtilberedte, men ikke tørre.
Anret æggene med laks, agurk, purløg og servér med ristet rugbrød til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

0 thoughts on “Søndagsæg

  1. Louisa Lorang

    >Den med havregryn/grød er jeg også på de fleste dage – eller misosuppe! Det er fantastisk til morgenmad. Men jeg æder jo også hvad som helst, når som helst….
    Kh L

    Svar
  2. Michelle

    >Er der et stykke kold pizza, lasagne eller andet i køleskabet smager det fantastisk til morgenmad. Men det du lige har tryllet frem lyder heller ikke værst. I morges stod den på blødkogt æg, og et stykke rugbrød med stikkelsbærmarmelade – jeg glemte nemlig at stille dej i køleskabet i går aftes.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/louisalorang.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310