Sennepssild

Du kan sagtens lave ”hjemmelavede” sild, uden at det skal tage flere dage. Vælg en god marineret sild og lav din egen dressing. Silden kan bruges på dit julefrokost bord, eller til frokost generelt.
 
200 g cremefraiche 38%
2 spsk. dijonsennep
1 spsk. grovsennep
1 spsk. flydende honning
1 bundt dild, hakket
salt
2 glas gammeldagsmodnede sild (400 g drænet vægt)
PYNT
dild, plukket
kapersbær
rødløg, i super tynde skiver
ENDVIDERE
små stykker ristet rugbrød
Rør cremefraiche, sennep, honning og dild og smag til med salt og peber.
Tag sildene op af lagen og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Skær dem i mundrette stykker og vend dem med dressingen. Lad sildene trække i mindst 30 minutter i køleskab, inden servering. Anret sildene med dild, kapersbær og rødløg på små stykker rugbrød.
TIP: Sildene kan laves i op til 24 timer før brug. Opbevar dem i køleskab.
 
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

0 tanker om "Sennepssild"

  1. Newyorkerbyheart

    >Yummy, så er vi klar til julefrokosten 🙂 Jeg kan lige forestille mig kombinationen af honning, dild og sennep, til silden, uhmmm…..

    Har lige lavet dine lakridsmandler i dag – de har altså en stor fejl, kære Louisa……..de forsvinder som dug for solen 😀

    KH
    B

    Svar
  2. Louisa Lorang

    >Jeg er i virkeligheden en gammel mand – der elsker sildemadder og gamle oste 😉 Den er nem og dejlig denne sild. Håber du bliver glad!

    Og dejligt at du kastede dig ud i mandlerne….De er jo næææææsten helt sunde 😉

    Kh L

    Svar
  3. Det-lille-koekken

    >Ihhh, nogle skønne ting du laver, den må jeg da straks følge. Har lige opdaget din blog igennem newyorkerbyheart.
    God fredag

    🙂

    Boegeskov

    Svar
  4. Louisa Lorang

    >TAK!
    Ja, det er dejligt med søde Newyorkerbyheart…..
    ….men hold kæft hvor laver hun meget mad 😉

    ….og jeg er SÅ meget med på den med jazz!

    Og dejlig weekend,

    Kh L

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *