Salat med jordbær og peber

Jordbær og peber er super gode sammen. Den pebrede rucola er den perfekte salat til jordbær og det ekstra skud peber, får det hele til at svinge!

Nyd gerne salaten som forret, måske med parmesanflager eller mild gedeost i?  Eller til grillet fisk eller kød.

 

 

Tilbehør til 2

 

1 økologisk citron

¼ dl god olivenolie

1 spsk. flydende honning

1 tsk. frisk kværnet sort peber

100 g rucola

200 g jordbær

 

Skræl det yderste, tynde lag af cironen med en tyndskræller eller en kartoffelskræller. Du skal bruge ca. halvdelen. Lav tynde strimler af skallen, ved at lægge den i lag, og skær den helt tyndt.

Rør olivenolie med saft af ½-1 citron, 1 spsk. flydende honning og masser af frisk kværnet peber.

Nip blomsterne af jordbærrene og skær jordbærrene i skiver.

Vend dressingen med rucola og jordbær.

Servér straks, gerne til rød kød, kylling eller fisk.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Regi: Greengate m.fl.

Find flere af mine opskrifter på lorangmini.dk og altfordamerne.dk

2 thoughts on “Salat med jordbær og peber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/louisalorang.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310