img_3128

rødder og bobler- godt nytår!

RIGTIG GODT NYTÅR!
Chips til mange + bobler til 1

Servér disse drinks og chips efter klokken 12. Eller måske når dine gæster kommer.

Chips:
5-6 farvede gulerødder
olie til stegning
eddikepulver
Bobler:
½ dl iskold Pimm’s
½ dl iskold gingerale
1 dl iskold Cremant eller lign.
Pynte kirsebær

Chips:
Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i ultra tynde skiver, gerne på et mandolonjern.
Varm olien op og steg gulerodstrimlerne lidt af gangen i dne varme olie, til de er sprøde. Dryp dem af på fedtsugende papir og krydr med eddikepulver.
Gentag og opbavar dem ved stuetemperatur indtil servering.
Bobler:
Fyld ½ dl Pimm’s, ½ dl gingerale og 1 dl cremant i høje, champagneglas og servér med et kirsebær i.

TIP: jeg bruger noget eddike og sukkerpulver fra min asiatiske købmand, der normalt bruges til sushi. Kan du ikke skaffe det, så drys blot med salt.

 

opskrift og styling: Louisa Lorang

foto: Anders schønnemann

kjole fra dea kudibal

2 tanker om "rødder og bobler- godt nytår!"

  1. Bettina Damsted Raabjerg

    Hvor køber du de pynte kirsebær? Tak for inspiration her og andre steder ☺.

    Svar
    1. Louisa Forfatter

      Disse er vist fra Mad & Vin, men specialkøbmanden plejer også at have dem! Er totalt vild med de kirsebær 😉 Køber altid med hjem fra udlandet også! Godt nytår! Kh L

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *