Quinoasalat med hallumi og mynte

Sund og simpel salat. Lav den på grillen eller brug en grillpande.
 
Opskriften er tilbehør til 3-4 personer.
 
 
1 ½ dl quinoa
salt
2 røde peberfrugter
1 squash
olivenolie
salt
250 g hallumi
ENDVIDERE
1 lille rødløg
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
¼ dl æbleeddike
½ dl olivenolie
1 lille bundt mynte, plukket
Skyl quinoaen og kog den i saltet vand i ca. 15 minutter, eller til den er mør. Hæld vandet fra den og lad den dryppe af i en si.
Skær imens peberfrugterne i både og squashene i skiver. Dryp begge dele med olivenolie og grill dem på en varm grill. Krydr med salt. Skær osten i skiver, dryp den med olie og grill den på en varme grill.
Hak imens løget fint. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen. Kom det hakkede løg i og vend den varme grøntsager, quinoa og mynte med dressingen. Smag til med salt og servér straks.
 
Opskrift: Louisa Lorang

0 thoughts on “Quinoasalat med hallumi og mynte

  1. Newyorkerbyheart

    >Jeg ææææælsker halloumi, nok mere end godt er 😉 Kan spise det til alt og er vild med det i salater….

    KH
    B

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/louisalorang.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310