Pasta med squash og ricotta

Super nem og okay-sund aftensmad til 2 personer. 



2 squash
3 fed hvidløg i tynde skiver
lidt olivenolie
250 g ricotta
salt og peber
50 g hakkede valnødder
1 tsk. revet økologisk citronskal
salt og peber
ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, f.eks. tagliatelle
salt
lidt revet parmesan
100 g rucola vendt med lidt citronsaft

Riv de to squash groft. Rist squash og hvidløg i olivenolie i en stor, dyb pande. Det skal ikke tage farve, men falde lidt sammen. Pisk ricottaen med 1-2 spsk. olivenolie. Kom den i panden til squasherne, og lad det varme kort. Vend valnødderne i, og smag til med salt og peber. Servér straks med kogt pasta, revet parmesan og rucola. 


Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

0 tanker om "Pasta med squash og ricotta"

  1. Newyorkerbyheart

    >Ummenumme-NUM (er det et ord?) lækkert ser det ihvertfald ud, lige mad efter mit (pasta)hjerte 😀

    KH
    B

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *