Pasta med citron og kylling

Less is more…..


……opskriften er til 2



2 kyllingebryster
lidt olie
salt
ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, f.eks. tagliolini
¼ dl citronsaft
¼ dl god olivenolie
50 g fintrevet parmesan
100 g rucola

Pensl kyllingebrysterne med olie, og steg dem på en varm pande eller grillpande. Kog pastaen i rigeligt, let saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Pisk citronsaft, olivenolie og par mesan sammen i en stor skål. Kom den varme pasta i, og vend det hele godt rundt. Smag til med salt og evt. lidt af kogevandet, hvis citron-
smag en er for kraftig, og servér straks den varme pasta med grillet kylling og sprød rucola.

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

0 tanker om "Pasta med citron og kylling"

  1. Peter

    >Hej Louisa
    Fantastisk lækker mad. Og dejligt til sådan en lidt træt mandag, hvor man ikke orker at stå i køkkenet 🙂
    så tak for mad

    KH
    Peter

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *