pasta med skinke og ærter1

Pasta med citron & ærter

Verdens nemmeste torsdags-ret. Færdig på 15-20 minutter maks! Og  så bliver jeg altid super lykkelig af friske ærter! Nyd dem nu…det er snart for sent for pokker.

– og husk at du kan følge min ugeplan med masser af overskuelig hverdagsmad på femina.dk

Opskriften er til 2

 

250 g frisk pasta

3 fed hvidløg, i tynde skiver

200 g små skalotteløg, pillede

olivenolie

2-3 skiver parmaskinke

1 tsk. revet citronskal, øko

2 spsk. citronsaft

2 dl bælgede ærter

½ spsk. smør

50 g revet parmesan

salt og peber

50 g rucola

1 spsk. olivenolie

1 spsk. citronsaft

høvlet parmesan

Kog pastaen i saltet vand i et par minutter, eller efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra men gem noget.

Sautér hvidløg og løg i lidt olie på en varm pande. Klip skinken i strimler og kom den på panden, lad den stege lidt. (Hvis du bruger bacon skal du starte med at stege baconen og SÅ komme løg på).

Tilsæt citronskal, citronsaft, ærter, ½- 1 dl kogelage fra pastaen, ½ spsk. smør og revet parmesan. Smag til med salt og peber. Vend rucolaen med olivenolie og citronsaft og anret pastaen toppet med rucola og parmesan. Servér straks.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Stine christiansen /skovdal.dk

0 tanker om "Pasta med citron & ærter"

  1. Nanna

    Ja, friske ærter er det bedste. Det ser lækkert ud.
    I øvrigt fint som din serviet på billedet passer til din top banner med navn. Altså striberne forståes.

    Svar
    1. Louisa Lorang Forfatter

      Godt set Nanna! Er ret pjattet med den serviet – så den kommer du nok til at se mere til 🙂

      Svar
    1. Louisa Lorang Forfatter

      Uhhh…du er heldig. Vores er forlængst væk – men det var også vindueskarm avl! Køber flittigt flere hos min ærtepusher 🙂 Kh L

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *