Nyheder

1586086-Louise

Foto: TV 2

 

 

Nu kan du komme i køkkenet sammen med de tre garvede og dygtige Go’ morgen Danmark kokke. 
Vi på TV 2 har en mission om at forny danskernes madglæde i hverdagen og vise, at det sagtens kan lade sig gøre at lave nem og spændende hverdagsmad på bare 25 minutter.

Også selv om du er stresset og børnene er umulige og trætte. Vi vil gerne lære dig, hvordan du f.eks steger en bøf perfekt eller laver en vellykket citronfromage. Vi vil med andre ord hjælpe dig med lige præcis dine madudfordringer.

Hver dag giver vi dig en ny opskrift, inspiration til nye råvarer og de aller bedste kokke-tricks. Og hver dag får en dansker mulighed for at komme i Go’ appetits køkken og lave maden sammen med en af vores tre kokke: Louisa Lorang, Gorm Wisweh og Claus Holm. Alle kendt fra Go’ morgen Danmark.

Se her hvordan du kommer med

 

1334-louisa-jagten-guld

Foto: TV 2

Jagten på det grønne guld

I TV2 FRI’s nye inspirerende have- og madprogram vil kokken Louisa Lorang – kendt fra Go’ Morgen Danmark – rejse rundt i landet for at besøge en række have- og madpassionerede danskere for at begejstres af deres lækre hemmeligheder.

Hun skal ud og se, hvor råvarerne kommer fra og vi går med i køkkenet for at blive inspireret til nye retter med vores lokale frugter, grøntsager, bær, honning, kød, mælk og hvad der ellers findes derude af friske, danske varer.

Så er du også bidt af at frembringe egne råvarer, og brænder du for at bruge dem på nye og særlige specialiteter? Så er det måske dig, der skal dele din passion med resten af Danmark – og det kan blive DIN opskrift, der vinder.

Programrækken ender nemlig med en spændende finale, hvor de udvalgte medvirkende og deres specialiteter konkurrerer om æren af at kunne kalde sig Landets Lækreste Køkkenhemmelighed.

Det behøver ikke være kompliceret eller eksotisk – bare det er fantasifuldt og lokalt. Skriv lidt om dig selv (eller én, der burde være med) til havemad@nordiskfilmtv.com

Jagten på det grønne guld, vises hver mandag 21.10 på TV2 Fri.