Nutella pandekager

Nutella pandekager

Ingredienser

2-300 g nutella

Pandekager:

200 g hvedemel

50 g sukker

korn af ½ stang vanilje (eller 1 tsk. vaniljepulver)

1 spsk. bagepulver

1 nip salt

2 æg (m)

50 g smeltet smør

3 dl mælk

lidt smør til panden

 

ca. 20 styk

Sådan gør du:

Kom 1 tsk. nutella på et stykke madpapir og læg madpapir over. Lav ca. 20 små chokopletter og frys dem i mindst 1 time.

PANDEKAGER

Bland mel, sukker, vaniljekorn, bagepulver og salt.

Pisk æg, smeltet smør og mælk sammen.

Pisk melblandingen i æggemassen og pisk til det hele er samlet.

Smelt lidt smør på en slip-let pande. Varm panden op og tør smørret af  med køkkenrulle.

Steg 2-4 små, tykke pandekager på den varme pande. Læg en plade frossen nutella på pandekagen, når den er begyndt at boble. Dæk nutellaen med lidt dej og vend den forsigtigt. Steg den færdig på bagsiden ved medium varme, så pandekagerne ikke brænder.

Servér straks varme, choko pandekager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *