1-2-3 = konfekt!
Så hurtig, syndig nougatkonfekt.
Den skal spises kold og gerne til stærk kaffe…..
200 g nougat
40 g ristede mandler
30 g ristede hasselnødder
40 g rosiner sultana rosiner
Smelt nougaten over vandbad.
Rist mandler og hasselnødder i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter, til de er sprøde. Lad dem køle af.
Rør nødder og rosiner i den smeltede nougat og hæld det hele i en plastik beholder (ca. 12 x 12 cm). Sæt nougaten på køl i minimum 2 timer, gerne til næste dag.
Vend nougaten ud af formen når den er helt kold, det er praktisk at det er en plastikform, så kan du bøje den lidt så nougaten slipper.
Skær nougaten i grove klodser og servér kolde.
Nougatkonfekten holder sig i minimum 1 uge i køleskab.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann