Lynhurtig blomkåls-pizza

 

Jeg er tit for doven til at lave alle de der (ellers ofte lækre) alternative pizzabunde. Derfor bruger jeg simpelthen bare blomkål uden andet! Altså bar et blomkål skåret igennem. Det virker totalt og er sååååå nemt!

 

Hovedret til 2

 

2 blomkål

3 dl mosede tomater

salt og peber

lidt tørret oregano

olivenolie

2 mozzarellaoste

2 håndfulde rucola

olie og eddike

lidt revet parmesan

 

Tænd ovnen på 220 grader.

Sæt en bageplade klar med bagepapir på.

Skær hvert blomkål i 2-3 skiver og læg dem på bagepapiret.

Rør mosede tomater med salt, peber og oregano og fordel tomatsaucen på blomkålen.

Dryp med olivenolie og bryd osten på ”pizzaerne”.

Bag dem i ovnen i ca. 2-25 minutter, til de er møre og gyldne.

Anret ”pizzaerne” på tallerkner og top med rucola og parmesan.

Servér straks.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *