Lammekoteletter+med+myntesnask

Lammekoteletter med myntesnask

Jeg køber lammekoteletter af krone hos min halal-slagter. De er super fine, pæne og fra danske lam. 
Brug det lam du bedst kan lide. De små lammeculotter fra supermarkederne kan også være fine og passer også til dette tilbehør.


Opskriften er til 2 personer.



100 g pistacienødder 
(med skal) 
2 små håndfulde mynteblade 
1 tomat
½ tsk. sukker 
½ dl olivenolie 
2-3 spsk. æbleeddike 
ENDVIDERE: 
4-6 små lammekoteletter 
lidt olie 
1 fed hvidløg 
½ kg kogte kartofler 
olie til stegning 
salt1 spsk. jomfru i det grønne 
TILBEHØR: 
100 g blandet salat 

Pil pistacienødderne, og hak nødder og mynte fint sammen. Del tomaten i både, og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små terninger. Rør sukker, olie og eddike sammen, og rør mynte, nødder og tomat i dressingen. Pensl lammekoteletterne med lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er rosa – eller gennemstegte. Gnid dem med lidt hvidløg, og krydr dem med salt. 
Rist imens kartoflerne i lidt olie, til de er let gyldne. Krydr med salt og jomfru i det grønne. 
Servér lammekoteletter med myntesnask, kartofler og salat vendt med lidt olie og eddike.


Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

Kategori:


Lam

0 tanker om "Lammekoteletter med myntesnask"

  1. Ann-Christine

    >Jeg er vild med lammekød, men laver det for sjældent. Det kunne godt være en ide her til bededagene, hvor der er lidt mere tid til nye retter.
    Tak for dejlig inspiration

    Svar
  2. Newyorkerbyheart

    >Myntesnask, lyder tillokkende i mine ører 😀 – og jeg æææælsker lammekoteletter….

    KH
    B

    Svar
  3. Louisa Lorang

    >Tak AC 🙂 Fik lige tjekket din blog. Den er virkelig fin!

    Og jep, B….alt med snask passer også mig godt 😉

    KH L

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *