Kødboller & asianstyle kålsalat

Jeg elsker kål. Her er der en ordentlig portion kål og masser af små kødboller på menuen. Om du vil have ris eller nudler til er op til dig. Jeg spiser det bare som det er.

 

Opskriften er til 2-3 personer

 

400 g hakket svinekød

2 spsk. fiskesauce

1 spsk. revet løg

1 æg

2 spsk. mel

lidt hakket koriander

lidt olie til stegning

3-4 spsk. sød chilisauce

1 spsk. sesamfrø

SALAT

1 dl limejuice

4 spsk. fiskesauce

2-3 spsk. sukker

2 tsk. fint hakket chili, eller efter smag

1/2 spidskål, fint snittet

1/2 blomkål

2 forårsløg, i tynde strimler

1 håndfuld koriander, groft hakket

 

Rør kødet med fiskesauce, løg, æg, mel og koriander. Form farsen til kødboller og steg dem i olie på en varm pande i 5-7 minutter, eller til de er gennemtilberedte. Vend dem med sød chilisauce og drys dem straks med sesamfrø.

Rør imens limesaft med fiskesauce, sukker og chili sammen. Vend spidskål, blomkål, forårsløg og koriander med dressingen, klem salaten en smule med hænderne og smag til.

Anret salat og kødboller og servér straks med limebåde til.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Stine Christiansen /Skovdal.dk

3 tanker om "Kødboller & asianstyle kålsalat"

  1. Helle Søndergaard

    Hej Louisa.
    Dejligt at din blog er uden de frygtelig mange reklamer, som der var på et tidligere tidspunkt. Nu vil jeg igen følge med og lade mig inspirere. Tak for det 🙂

    Svar
  2. Stine Melgaard

    Super lækker, nem og hurtig opskrift! Blev serveret for gæster, der bare dumpede ind og salaten var det største hit!
    Tak fordi du deler:-)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *