citronfromage

Klassisk og nem citronfromage

Ingredienser

Fromage:

3 æg

100 g sukker

3 blade husblas

3 øko citroner

2 dl piskefløde

Servering:

Evt. flødeskum

 

4-6 portioner

Citronfromage:

Del æggene i blommer og hvider.

Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukker. Det er vigtigt at sukkeret er helt opløst, så din fromage ikke kommer til at knase.

Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter.

Pisk æggehviderne stive.

Riv skallen fra ½-1  citron helt fint. Pres saften fra all citronerne

Smelt husblassen i en kasserolle i det vand der hænger ved. Tag den af varmen og bland den med citronsaft.

Pisk fløden til skum.

Rør citronsaft og husblas i æggeblommerne sammen med revet citronskal efter smag. Vend flødeskum forsigtigt i og vend til sidst piskede hvider i. Forsigtigt, så luften ikke bliver slået ud.

Fordel fromagen i en stor skål eller mindre glas og sæt den kold i mindst 3 timer.

Servering:

Servér fromagerne evt. toppet med flødeskum.

2 tanker om "Klassisk og nem citronfromage"

  1. Susan

    Lyder lækkert ( men har du en ide med hensyn til husblas ) som jo normalt (er svinegelantine )
    I en lidt mere lækker udgave 🙂
    Tak Susan

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *