Iskaffe

Jeg indrømmer at jeg faktisk godt kan li´de syntetiske sukker-kaffe-bomber fra kaffekæderne. Men alligevel står denne enkle iskaffe højere på min ønskeliste. Især efter en god middag. Den er nemlig fed, sødlig og smager bestemt af kaffe!

Maltsiruppen giver en god dybde og er det eneste der søder. Er jeg en gris efter mere sukker, kommer jeg også chokoladesirup i. Er jeg til fest og drinks, spæder jeg den med Kahlua.

Opskriften er til 3-4 personer

INGREDIENSER

1 dl stærk, kold kaffe (gerne espresso)

3 dl letmælk

1 dl isterninger

½ dl maltsirup

Kom kaffe, mælk, isterninger og maltsirup i en blender og blend i ½ – 1 minut. Servér straks, gerne som afslutning på en god middag.

Opskrift & foto: Louisa Lorang

0 thoughts on “Iskaffe

  1. linda

    det lyder så ahh-lækkert. jeg har tilgode at prøve med maltsirup. herhjemme bruger vi monin rørsukker sirup til at søde med.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/louisalorang.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310