ingefærsmåkager

Ingefærsmåkager bagt med syltet ingefær

Ingredienser

100 g blødt smør

1 dl sukker

1 dl farin

1 stort æg

50 g syltede ingefær, hakket

3 dl mel

2 tsk. stødt ingefær

1 tsk. stødt kanel

½ tsk. bagepulver

1 knsp. salt

flormelis til at rulle i.

ca. 25 stk.

Pisk smør, sukker og farin sammen. Rør æg i og tilsæt hakket, syltet ingefær og hakket chokolade. Bland mel, stødt ingefær, stødt kanel, bagepulver og salt sammen. Vend melblandingen i sukkermassen Sørg for at det hele er blandet ordenligt.

Tril dejen til ca. 25 kugler og læg dem på bagepapir på 2 bageplader. Bag småkagerne ved 175 grader (varmluft) i 10-12 minutter.

Vend de varme kager med flormelis og afkøl dem helt på rist.

TIP: Kagerne kan holde sig i 3-4 dage, når de er rullede i flormelis. Vælger du ikke at rulle dem i flormelis, kan du trykke dem let flade inden bagningen. Så holder de sig sprød/seje i ca. 1 uge.

2 tanker om "Ingefærsmåkager bagt med syltet ingefær"

  1. Karina Jacobsen

    Spændende opskrift men jeg bliver lidt forvirret. Først i opskriften står der “Rør æg i og tilsæt hakket, syltet ingefær og hakket chokolade.” Men i følge ingredienserne skal der ikke chokolade I?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *