Havregryn cookies

Denne opskrift er fra Spisetid. Småkagerne er nogle af vores absolut favoritter! (OS = mig og mine 2 unger).

Hold øje med dine cookies. De har klart bedst af at få en lille smule for lidt, så de er bløde og seje når de skal spises.

Opskriften giver 16 cookies

 

100 g blødt smør

1 dl sukker

1 dl mørk muscovadosukker

1 stort æg

2½ dl mel

1 dl havregryn

½ tsk. bagepulver

1 knsp. salt

1 dl rosiner

 

Pisk smør, sukker og muscovardosukker sammen. Tilsæt æg. Bland mel, havregryn, bagepulver, salt og rosiner sammen og tilsæt det til massen.

Tril dejen til 16 kugler og læg dem på bagepapir på 2 bageplader. Tryk dem lidt flade. Bag småkagerne ved 180 grader i ca. 15 minutter. Afkøl helt på rist.

Kagerne kan opbevares i kagedåse et par dage, men er bedst de første to dage.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Stine Christiansen (fra Spisetid)

 

4 tanker om "Havregryn cookies"

  1. Linda

    Skal bage disse i morgen 🙂 Har dog lige et spørgsmål, bages de mon ved varmluft, eller? Må forsøge mig med ½ Muscovado og ½ Farin, da jeg ikke har så meget tilbage.
    Knus til skønne dig!

    Svar
      1. Linda

        1000 tak! de er netop færdigbagt og smager som englene synger 🙂 Dejen (den ubagte) smager af det lækre, der er i en Ben&Jerry CookieDough-is 😉

        Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *