grøn mad forside

GRØN MAD, max 30 minuter

Ingredienser

En grøn bog med inspiration fra hele verden.
Bliv inspirere til at bruge alt fra
blomkål
pak choy
shiitake
radiser
kål i alle afskygninger
og meget mere….
Find den hos din boghandler,
eller køb den lige her i min lille shop!

mere end 50 opskrifter

Hvis man spørger mig må det gerne være både grønt og nemt: Jeg er ikke vegetar. Alligevel er jeg simpelthen så glad for hele det grønne univers. Her er smagene, konsistenserne, farverne og kærligheden! I bogen er det nemt, grønt, snasket og alt sammen hurtigt at lave, så du forhåbentligt bliver inspireret til en grønnere hverdag. Hvad enten det er hver dag, du er grøn, eller et par gange om ugen. Jeg har markeret de veganske opskrifter, så de er nemme at finde. Mange af de grønne opskrifter kan også nemt trylles veganske – det har jeg noteret i tippet. Ellers er der ikke så meget at sige andet end: God og nem grøn hverdag!

Køb bogen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *