Fladbrødspizza

Mega snyd, men super effektivt. Jeg spiser gerne denne pizza som morgenmad – men den duer bestemt også som top-hurtig aftensmad, gerne med en stor, grov salat til.

Opskriften er til 2 personer

2-4 store fladbrød
¼ dl olivenolie
2 fed hvidløg, knust
250 g mascarpone
1 tsk. fintrevet økocitronskal
6 friske figner i kvarter
lidt olivenolie
salt
100 g rucola
lidt citronsaft
ca. 75 g parmaskinke
peber

Forvarm ovnen og to bageplader til 240° (eller så varmt som muligt).
Rør olien med hvidløg, og pensl fladbrødene med olien. Fordel mascarpone, citronskal og figner på pizzaerne; dryp med olivenolie, og krydr med salt. Bag pizzaerne på varme plader, evt. én ad gangen, i 6-9 minutter, eller til de er gyldne. Top med rucola vendt med lidt citronsaft, skinke og masser af peber. Servér straks.

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Stine Christiansen / skovdal.dk

Find flere af mine opskrifter på femina.dk

6 tanker om "Fladbrødspizza"

  1. Helene Braüner Bisgaard

    Uh, hvor lyder den pizza lækker, lækker – lige efter min smag! Venter spændt på at høre udfaldet af konkurrencen om Newyorkerbyheart kogebogen – ønsker mig den så meget, så er på ønskesedlen, men ville da være fantastisk at vinde den hos dig! God søndag!

    Svar
    1. Louisa Lorang Forfatter

      ja, det virker overraskende godt. Og hellere et fladbrød af mel og vand, end sådan en færdig dej fra supermarkedet med masser af knald i! 🙂

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *