dagens dejlige toast

Er ramt af max 4 timers nattesøvn, virkelig dårlig mad i går – i et ellers fantastisk selskab, og lidt for meget so-so vin! For at redde humør og energi, står den alt-for-sene morgenmad på TOAST!!! Hurra! Det virker nemlig næsten ligeså godt på mit humør som pommesfritter med remo.

Toast med skinke, Vesterhavsost, tomat, basilikum og sennep. LOVE LOVE LOVE. Og så en tur i vaffeljernet – for jeg har nemlig ingen toaster (selvom jeg er en 80’er tøs).

….Så kan jeg lidt igen!

4 thoughts on “dagens dejlige toast

  1. Louisa Lorang Forfatter

   Håber du har fået en nu. Åd resten af det pinlige brød med ekstra ost und spass i morges 🙂
   Kh L

   Svar
 1. Cook Valley

  Kære Louisa

  Tillykke med din næsten nye blog. Når det er sagt, savner jeg lidt din gamle. Kender du det: Du sidder fordybet i en bog og føler næsten, at du både føler, lugter og smager. Du bladrer til næste side….PANG – Stor reklame bøjet i neon springer dig i møde, og alle sanser bedøves. Det er rigtig ærgerligt. Jeg er bare eén af dine læsere, så tag min kommentar for, hvad den er – udtryk for en personlig reference!
  Jeg vil lige sige, at jeg stadig stor tilhænger af din-nede-på-jorden-stil og lethed med mad. Dine bøger står på mine hylder – og dem både nyder jeg og bruge flittig.

  Venligst “Oldfashionated” Birte 😉

  Svar
  1. Louisa Lorang Forfatter

   Kære Birte

   Tak fordi du alligevel gider at sniger dig herind. Jeg forstå hvor du kommer fra, men jeg har valgt en nem og overskuelig løsning for mig selv. Og er bare glad for, at de fleste af jer bliver hængende!
   Jeg tænker, at det er lidt ligesom at bladre i avisen, og se, eller overse, de annoncer der er rundt om nyhederne. Og for at være ærlig generer det ikke mit øje (længere).

   Jeg håber du vil spise med alligevel – så skal jeg gøre mig ekstra umage med det det virkelig drejer sig om: MADEN 🙂 Jeg håber den kan overdøve alt det andet!

   KH Louisa

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *