Dagens dejlige jul!

Jeg beklager virkelig at jeg har pjækket så meget fra Dagens Dejlige.
Faktisk har jeg haft juletravlt; Købt træ, klippet og klistret, lavet snask og konfekt og ikke mindst drukket og rystet bunkevis af juledrinks til mig mine veninder.
Jeg er ganske vist ude i liiiiidt god tid, men dog kun tids nok til at mine juleforberedelser rammer et FEMINA nær dig, når temperaturen er faldet et par grader og radioen igen spiller “Last Christmas”.
Heldigvis kan jeg sagtens jule igen om et par måneder……

20120831-203544.jpg

20120831-203600.jpg

20120831-203613.jpg

20120831-203627.jpg

……og så skal jeg nok kaste min kærlighed på bloggen igen! I promise!

 

Tekst & foto: Louisa Lorang

0 thoughts on “Dagens dejlige jul!

 1. Birgitte Hansen

  Hej Louisa 🙂

  Når man skal sylte og ikke kan bruge alm. sukker men skal bruge sødemiddel,hvor meget skal man så bruge i forhold til eddike og hvilket sødemiddel er at foretrække ??….har også lige et andet spørgsmål hvordan laver man Marcipan uden brug af sukker ??

  Hilsen Birgitte

  Svar
  1. Louisa Lorang Forfatter

   Hej Birgitte. Det har jeg desværre ingen erfaringer med. Jeg bruger altid sukker. Jeg tager dit spørgesmål med videre. Måske finder jeg svar hos en kollega.
   Du kan lave marcipanen med agavesirup, hvis du må bruge det. Eller måske bare tilsætte flydende sødemiddel efter smag. Der skal ikke så meget til. Blot lidt vædske til at binde massen + lidt sødme til at fremhæve smagen.

   Kh Louisa

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *