Confetti Pandekager

Confetti pandekager

Ingredienser

Pandekager:

200 g hvedemel

50 g sukker

korn af ½ stang vanilje (eller 1 tsk. vaniljepulver)

1 spsk. bagepulver

1 nip salt

2 æg (m)

50 g smeltet smør

3 dl mælk

3 spsk. farvet krymmel (confetti)

lidt smør til panden

Desuden:

flødeskum

krymmel

 

 

ca. 20 styk

Sådan gør du:

Bland mel med sukker, vaniljekorn, bagepulver og salt.

Pisk æg, smeltet smør og mælk sammen.

Pisk melblandingen i æggemassen og pisk til det hele er samlet.

Smelt lidt smør på en (non-stick) pande. Varm panden op og tør smørret af  med køkkenrulle.

Steg 2-4 små, tykke pandekager på den varme pande. Steg ved medium varme, så pandekagerne ikke brænder. Drys krymmel på pandekagen lige inden du vender den.
Vend dem og steg dem færdige på den anden side.

Servér pandekagerne med flødeskum og ekstra krymmel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *