Chips med pico de gallo

Totalt snyd – og på ingen måde hjemmelavede chips. Men for pokker de er gode, så who cares.
Stik mig en skål med pico, så synger jeg country klassikere inden længe.
 

400 g modne tomater
1 lille løg
1 grøn chili, gerne en frisk jalapeno

1 bundt koriander
saft af 1-2 lime
salt
ENDVIDERE
1 pakke små tortillas
rigeligt olie til stegning
salt
Blend tomater, løg, chili og koriander i en foodprocessor (eller hak det hele i hånden – det er også dejligt!). Smag til med lime og salt.
Klip tortillasene i trekanter og steg dem gyldne og sprøde i olie på en varm pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og krydr dem med salt.
Servér straks lune eller afkølede chips med pico de gallo til.


Yeeehaaaa i gårdhaven

Opskrift: Louisa Lorang
Fotos: Line Falck

0 thoughts on “Chips med pico de gallo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/louisalorang.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310