chicken mole tacos

chicken mole tacos

Ingredienser

Krydderimix:

1 spsk sesamfrø

1 spsk mørke rosiner

2 tsk kakao

1 tsk tørret oregano

2 tsk chilipulver, gerne chipotle

½ tsk stødt kanel

½ tsk stødt nellike

½ tsk hvidløgspulver

Kylling:

2 kyllingebyster

lidt olivenolie

1 ancho chili

2 dl varm hønsebouillon

salt

Taco:

8-12 majstortillas eller 6 hvedetortillas

lidt snittet kål

1 avocado, i tern

cremefraiche

lidt radiser i skiver

evt. lidt chili, i skiver

lidt plukket koriander

ca. 12 styk
Sådan laver du chicken mole tacos:

Rist sesamfrøene på en tør, varm pande i ca. 1 minut. Tag dem af panden og lad dem køle lidt .

Stød dem i en morter med rosiner og resten af krydderierne.

Vend kyllingen med krydderiblandingen og steg den i lidt olie på en varm pande. Vær forsigtig med varmen, steg ved lav varme, så krydderierne ikke brænder. Steg i ca. 4-5 minutter på hver side.

Klip den tørrede chili i stykker og kom den i den varme hønsebouillon, giv den et kort opkog.

Kom bouillonen på kyllingen og lad retten simre under låg i ca. 10-15 minutter.

Tag kyllingen af varmen, pluk den med to gafler og rør lidt af lagen med kødet. Smag til med salt.

Servering:

Varm tortillasene og fyld dem med kål, kylling, avocado, cremefraiche, radiser, chili, koriander og oliven.

Servér straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *