Bøger

 

MIT COWGIRL KØKKEN (2015)

Louisa har altid elsket Texas og hele den amerikanske madkultur, og i Mit cowgirl-køkken deler hun ud af sine favoritter: Fyldig BBQ, masser af grønne retter, sydstatsmad i den tungere ende og selvfølgelig TexMex.

Bogen kan købes her.

cowgirl forside

 


 

GRILLBAR (2014)

Louisa viser dig, hvordan du kan spise lækkert og varieret hver gang, du har lyst til at grille – både når du har travlt og når du har masser af tid.

Du får opskrifter på alt fra grillede salater og grøntsagslasagne til den klassiske pulled pork-sandwich, hotdogs, østers, bar b q-vagtler og hjemmelavet grillmedister. Prøv også hørøget lam og varmrøget laks – og kast dig ud i at lave desserter på din grill!

Bliv inspireret og udvid dit grill-repertoire med masser af grøntsager, fisk, brød

– og drinks! Der findes ikke den lækkerbisken, der ikke er grillbar.

Bogen er fotograferet af Anders Schønnemann.

Bogen kan købes her

Grillbar

 

 

JUICE & CO (2014)

Få Louisa Lorangs opskrifter på delikate og læskende juicer, lækre smoothies, smagfulde shakes og sunde ‘juicepops’, som kan booste din energi og give dig et skønt skud vitaminer.

“Jeg er en af dem, der er hysterisk bange for kure. Slankekure, kulhydratfrie kure, juicekure, sundhedskure. Alt det giver mig myrekryb og får mig til at æde flødeboller. Ind i mellem tager oste og croissanter bare overhånd og jeg får brug for lige at ”nulstille” min appetit – og min krop har brug for et skud fornyende energi. Så juicer jeg – altså jeg drikker en ordentlig grøn juice til morgenmad, eller jeg tager en heldags juicetur og mærker forskellen. Jeg kan også finde på at tage flere dage i træk, hvor alkohol, kød, hvede og andre skønheder ikke er en del af min kost. Kun skøn juice og fede shakes” skriver Louisa i forordet.

Louisa giver dig sit bud på en ‘juicetur’, hvor du i en eller flere dage udelukkende drikker dine grøntsager og frugter. Du renser ud og genopbygger – og får så meget lækker frugt og grønt indenbords imens, at det er ren selvforkælelse.

Bogen er fotograferet af Stine Christiansen – Skovdal.dk

Bogen kan købes her

juicebog

 

 

VILD MED MAD (2013)

I Vild Med Mad tager Louisa Lorang dig med inden for i sit køkken og viser dig, hvor let det kan være at lave enkel og skøn mad fuld af smag – året rundt.

Her finder du opskrifter til sunde middagsmåltider, til lette forretter, fyldige frokoster og til drinks og dejlige desserter. Der er hurtig hverdagsmad til hele familien, slowfood til langsomme søndage, hvor der godt må stå en gryde og simre hele dagen og lynfood til dage, hvor det bare skal gå stærkt.

Bogen her er en samlet udgave af Vild med salat (2009), Vild med vegetar (2009) og Vild med hverdagen (2011).

Køb bogen her

forside vild med mad

 

 

MADPAKKEBOGEN (2013)

50 ideer til hvad du kan give dine børn med i madpakke, så energiniveauet holder hele dagen og så frokosten varieres.

Find opskrifter på bl.a. Omeletruller, Quinoa-frikadeller, Nudelsalat, Peanutbutter- og æblesandwich, Samosa, Pizzaruller, dip til grøntsager og meget mere …
Opskrifterne er enkle og nemme at gå til, så også de større børn kan få glæde af bogen.

Køb bogen her
Læseprøve her

Madpakkebogen

 

 

SPISETID (2012)

SPISETID er kogebogen til hele familien. Alle kan være med, for retterne er enkle – ofte med en skøn topping, der lokker børnene til nye oplevelser og sørger for, at de voksnes smagsløg ikke keder sig. Find opskrifter til travle hverdage, sløve weekender og til dage, hvor lækkerierne skal være af den søde slags.

Opskrifterne er skrevet til voksne, men der er masser af plads til, at børnene kan være med.
Gør den daglige madlavning til en fælles aktivitet, og tag hele familien med i køkkenet, så alle kan bidrage. Det er noget, man bliver både stolt og sulten af.

Louisa Lorang er kok, madskribent og fast gæstekok på morgen-tv.

Køb bogen her
Video

spisetid

 

 

VILD MED HVERDAGEN (2011)

VILD MED HVERDAGEN er en solid kogebog, der hjælper dig med at lave god mad HVER DAG – også de dage, hvor det skal gå hurtigt. Opskrifterne er inddelt i kategorier:

  • lynfood
  • hurtig hverdag
  • okay-hurtig-mad
  • slowfood
  • go’ til 2 i 2 dage

Kategorierne hjælper dig med at vælge de opskrifter, der passer lige præcis til den tid, du har til at lave mad i. Stilen er dansk med et twist og med inspiration fra bl.a. Asien, Spanien, Italien og USA.
Alle retter er til 2 personer.

Køb bogen her
Læseprøve her

vild+med+hverdagen

 

 

VILD MED SALATER (2009)

En god salat kan være et måltid i sig selv, og den kan være tilbehøret, der fornyer den traditionelle fisk, steg eller bøf.   Vild med salater har det hele, her finder man både luksussalater, hverdagssalater, søde salater og endda salater uden salat. Variationer er utallige, og forfatteren forslår, at man bruger opskrifterne både som forretter, hovedretter, desserter eller som tilbehør – endda som morgenmad.  Bogen er fuld af ny inspiration til alle, der gerne vil leve grønt, lægger vægt på sundhed og ikke er bange for nye spændende bekendtskaber og kombinationer inden for kategorien salater.

Udsolgt fra forlag, køb den som E-bog

Vild med salater

 

 

VILD MED VEGATAR (2009)

Vild med vegetar er en vegetarkogebog, der henvender sig til alle, der gerne vil spise mere grønt. Alle retterne er tænkt sådan, at de både kan være et vegetarisk måltid i sig selv, men samtidig fungere fint som et spændende tilbehør til kød og fisk.  Bogen er inddelt efter årstider og tager udgangspunkt i sæsonernes friske grøntsager. De gode råvarer ligger forfatteren på sinde, men hendes køkken er usnobbet, og alle opskrifter er enkle og nemme at gå til

Udsolgt fra forlag, køb den som E-bog

Vild med vegetar