Banh mi style hotdog

4 styk

 

Denne er en af mine favoritter. Generelt er jeg virkelig glad for at bruge kålblade, i stedet for brød. Det giver en god friskhed og er nemt.

 

1 dl mayonnaise

2 tsk. chili, gerne sriracha

Pølser:

4 tykke pølser, f.eks. kålpølser

lidt kokosolie

1-2 tsk. five-spice

2 spsk. BBQ-sauce

2 spsk. limesaft

Desuden:

4 flotte kålblade, gerne spidskål

2 gulerødder, i julienne

10 cm daikon, i julienne

hoisinsauce

plukket koriander og mynte

rød chili, i tynde skiver

 

Rør mayonnaise og chilisauce sammen.

Flæk pølserne, uden at skære helt igennem. Steg dem i kokosolie på en varm pande med five-spice, BBQ-sauce og lidt lime, til de er gyldne og snaskede.

Anret kålblade med pølser i. Top med mayonnaise, gulerod og daikon og hoisin.

Pynt til sidst med en gavmild håndfuld urter og frisk chili.

 

TIP: Find hoisinsauce i dit supermarked eller hos din asiatiske købmand.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Find flere af mine opskrifter i ALT for damerne og på Lorangmini.dk

 

2 tanker om "Banh mi style hotdog"

  1. Henrik V Blunck

    Super lækkert ser det ud, og helt enig: hvorfor skal en hotdog kun være ‘den kedelige’ og kendte nede fra pølsevognen?
    Nye ideer er med til at skabe fornyelse på vore spiseborde, så meget værdsat 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *