angel food cake

Angel food cake med hindbær og citron

Ingredienser

12 æggehvider

4 dl sukker

korn af 1 stang vanilje

3 dl mel

1 knsp. salt

1 tsk. bagepulver

Topping:

½  liter piskefløde

300 g lemoncurd

2-3 spsk. limesaft

250 g hindbær

kage til 6-8 personer

Sådan gør du:

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt ½ dl sukker lidt ad gangen, så hviderne bliver seje.

Bland resten af sukkeret med vanilje, mel, salt og bagepulver og sigt det i æggehviderne lidt af gangen. Fold det hele forsigtigt sammen.

Kom dejen i to springform, formene skal IKKE smørres. Fyld formene ca. 2/3 op.

Bag kagene ved 175 grader, varmluft  i 35-45 minutter, til de er gennembagt.

Vend kagerne om og sæt dem på en rist. Vent med at fjerne formene til kagerne har kølet i 1-2 timer. Tag forsigtigt kagerne ud af formen.

Creme:

Pisk fløden til blødt skum og vend lemoncurd i.

Fyld cremen mellem kagerne og top med creme og bær. Drys evt. med lidt flormelis.

Servér straks.

2 tanker om "Angel food cake med hindbær og citron"

  1. Sanaz

    Hej Louise. Det lyder til at være en lækker kage.💕 Kunne godt tænke mig, at lave den til min fødselsdag, her den 26 juni. Hvad størrelse bageform/forme har du brugt?
    Mvh Sanaz🤗

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *