1323-mad-tirsdag

All-in-one kylling med fennikel

Elsker disse alt-i-et-fad-retter. Det er super nem hvredags eller gæstemad, også til en flad tirsdag

All-in-one-kylling og fennikel

 

Opskriften er til 3-4 personer

INGREDIENSER

700 g små kartofler

salt

1 økologisk kylling

lidt olie til stegning

salt

2 fennikel

2 økologiske citroner i tykke skiver

olivenolie

2 håndfulde dild, grofthakket

TILBEHØR

en stor salat

 

Skrub kartoflerne, og kog dem knap møre i saltet vand. Vend dem med olie.

 

Del kyllingebrysternekyllingen i 10 stykker, 4 halve bryststykker, 2 vinger, 4 halve lår

Skær fenniklerne i både, og vend dem med lidt olie og salt.

Kom kylling, kartofler, fennikel og citron i et ovnfast fad. Krydr med salt, og sæt det hele i en 200° varm ovn i 40-50 minutter, eller til det hele er mørt og gyldent. Vend dild i lige inden servering.

Servér straks kylling med det hele og med en grøn salat til.

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

4 tanker om "All-in-one kylling med fennikel"

  1. Marian

    Mums! Det er stort set umuligt at opdrive øko-kyllinger her i GbG og nærhed (jo mindre den skal koste halvdelen af husholdningsbudgettet), så vi får sjældent kylling. Jeg er ellers stor fan af hele kyllinger i ovnen med alt muligt godt…. måske jeg sku starte en lille øko-kyllingefarm i baggården?

    Svar
  2. Mie

    Lavede denne ret her til aften, og det er helt sikkert ikke sidste gang! Så lækker og nem , og et hit hos os alle 3 🙂
    Tak for en dejlig blog!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *